Når rettsaken er over, og stillheten i cellen til massemorderen blir øredøvende, og ingen lengre er opptatt av hans person og han selv skjønner hva han har gjort, er veien kort til å ende sitt eget liv. 

Om han ikke blir overmannet og slaktet av andre som får tak i han først. 

Mennesker er sinte, rasende. Fordi disse handlingen er barbariske og ikke menneskelig, og heller ikke gir mulighet for tilgivelse. 

Det er ikke rom for å ha slike mennesker i samfunnet. Behring Breivik fortjener ikke å leve, noe hans egen far sa i intervju. 

«Jeg skulle ønske at han heller tok sitt eget liv enn å gå til slike handlinger» sa hans far til TV2.

– Norge er et land i sorg etter nedslaktingen på Utøya, og bomben ved regjeringskvartalet. Mange vil si rett ut at de ikke vil la massemorderen få leve videre. Mange sier dette i sorg og fortvilelse. Andre er direkte forbannet fordi dette er så barbarisk. Og ønsker Behring Breivik død.

Foto: nyhetspressen.com

– Jeg kjenner ikke til hvordan mennesker i fengsel tenker. Men det å vite at man aldri får sin frihet tilbake, er en påkjenning i seg selv. masse-drapsmannen påstår i sitt «manifest» at han er sterkere psykisk enn de fleste. 

Nå har ikke vedkommende sittet i fengsel før, og han har ikke vært utsatt for den påkjenning det er å sitte på isolat heller. 

Det er liten tvil om at han vil få psykiske påkjenninger på sikt,  og få- få om noen venner i fengslet pga sine gjerninger. 

Det er en kjent sak at mennesker som blir dømt for lange fengselstraffer gir opp når de skjønner at det er lite å leve for og velger å avslutte livet så snart de får en sjanse. 

Jeg kommer ikke på en eneste god grunn til at Behring Breivik skulle ha god grunn til å ha lyst til å leve…

Ingen vil gråte når meldingen kommer om at Anders Behring Breivik har tatt sitt usle liv i fengslet. Ingen!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
60 sekunders stillhet i Norden

Nordens mest forhatte menneske Foto: abcnews.go.com Hele Norden stod stille klokken 12:00 og i 60 sekunder. Biler stoppet opp og førerne gikk...

Massemorderen drepte politimann på Utøya

- Nå er det kommet fram opplysninger om en politimann som var leid inn i forkant av arrangementet. Han var...

Lukk