Massedrapsmannen får stadig vekk brev på sin celle på Ila, og mange av disse er fra kvinner som mer enn gjerne skulle ha kunne giftet seg, eller innledet et forhold til terroristen. 

Kriminelle fanger av den art Behring Breivik er siktet for, har en eller annen tiltrekningskraft på kvinner. Det er en kjensgjerning at mange kvinner faller for Bad Guys.

– Kriminelle karakterer på filmer og i bøker framstilles ofte som tøffe, barske og uforutsigbare, selv om ikke det nødvendigvis korresponderer med virkeligheten. Dette er egenskaper kvinner setter pris på, sier samlivsekspert Frode Thuen. Han er også professor i psykologi ved Universitetet i Bergen.

– Det er også godt kjent fra USA at fanger på Deathrow-USA får mange brev fra forskjellige mennesker verden over, også fra representanter fra «Amnesty Internasjonal». Men også fra kvinner som ønsker å brevveksle i håp om at det skal bli til noe mer. Det er flere av  fangene som sitter på Deathrow som har fått lov til å gifte seg med kvinner som fangene har blitt kjent med via brev.

Om ikke Behrting Breivik er blitt fridd til så er det kvinner i Norge og kanskje fra andre nasjoner som gjerne skulle ønske å bli kjent med den siktede massemorderen.

Thuen tror enkelte kvinner har gått lei av det han karakteriserer som den trauste A4-mannen.
– Vi ser jo også at innsatte som soner lange dommer for alvorlige forbrytelser eksponeres i media. Vi vet at disse har mottatt en rekke kjærlighetsbrev mens de sitter i fengsel, forteller han videre.

Ingen kvinner liker en kjedelig mann som dilter etter henne og passer på håndvesken når hun er i prøverommet. Eller som drikker melk til rekene på fredagskvelden, når han virkelig skal skeie ut.

Likevel tror han de fleste kvinner blir skeptiske av menn med kriminell bakgrunn.
– Det er naturlig at man tar noen faresignal når man møter kriminelle. Men det går jo an å forandre seg.

At kvinner ønsker å få et liv med en massemorder høres merkelig ut. Men det er ingen tvil om at spenning er en meget høy faktor for hvilken type mann kvinner ønsker å komme i kontakt med.

Noen kvinner finner det opphissende og faktisk tenner på tanken å kunne få være sammen med en kriminell, og jo være handling jo bedre.

– Han har fått en stor mengde med post. Han får nå brevene overlevert fortløpende etter at vi har gått gjennom dem. Senest onsdag fikk han en ny bunke med brev, sier politiadvokat Christian Hatlo i Oslo politidistrikt til TV2.

Kvalmende, umenneskelig og ondsinnet? Ja kanskje det. Men følelser kan sjelden styres, og mennesker tenner på det forbudte.

Uansett hvilken kvinne som faller for Norges verste massemorder, hun bør være av det tålmodige slaget…

 

Vargas

 

Kilde

 

Aftenposten.no

 

http://www.varden.no/nyheter/kvinner-blir-tent-av-kriminelle-pa-tv-1.274167

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Justin Bieber- Videoen til singelen «Boyfriend» kommer 17. april

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wwSqGpQzIc4[/youtube] Følg med- det vil komme mye mer på denne bloggen. Spesielt om Justin! [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mhERS6rX-TY[/youtube] Justin Bieber bekrefter at musikkvideoen...

Barn og unge ønsker grenser og faste tider- samt foreldre som bryr seg

  Det bør være en selvfølge at barn og unge fra 10 år og gjerne yngre stiller opp og får...

Lukk