Det vil nok ta noe tid før media velger andre overskrifter- med god grunn.

Det begynner å danne seg et bilde av massemorderen som fortsatt er i de fleste nyheter verden over.

Han er hissig, oppfarende og rasende når det ikke går som han ønsker. 

En bonde ringte på døra på gården han leide på Rena, og da eksploderte Breivik og ga klar beskjed om at «det måtte gå an å ringe først»!

– Han var ivrig på spillet » War of WorldCraft» der han spilte mange timer i strekk og la ut kommentarer i spillets online forum.

Kan man spille så lenge og over så lang tid at det kan være en av grunnene til at han har vippet over på feil side, og ikke har forstått at han drepte mennesker, men fortsatt var i spillet? 

Mange spille-avhengige blir så spillegale at de får vanskeligheter med å skille mellom spill og virkelighet.

Breivik tror også at han er soldat i en krig og har «rett til å drepe».

Han tror at politiet er hans tjenere og vil ha med sin uniform til fengslet for å kunne bruke denne i rettsalen.

Det er sagt at han vil ha goder og avtaler i fengslet for å fortelle mer om de andre terror-cellene han er i kontakt med i verden.

Det er mange av de skadde som har fortalt at drapsmannen lo, så kald og rolig ut. Han gikk mot ofrene og henrettet en og en, med kaldt blod og smil om munnen.

– Breivik hadde planlagt dette i mange år. Men var redd for å bli avslørt mange ganger før den fatale julidagen. Han var høy på efedrin, hadde musikk i ørene og drepte for fote.

Hans «manifest» er hans bibel, og hans stemor har sagt til media at han var svært stolt av dette, og skrøt uhemmet.

– En venn som vokste opp med Breivik i Oslo-vest, og som gikk på samme skole sa til Aftonbladet at han var en kald person, som det var vanskelig å komme inn på. Han ble aldri mobbet, men valgte å være stort sett alene. 

Når man tenker over massemorderens handlinger så skjønner alle at dette er ikke noe et normalt menneske kan være i stand til.

Men det er en tilsynelatende frisk, norsk, og vanlig mann. Fra Oslo, som dreper nordmenn…

Hva får en nordmann til å drepe alt han kommer over? Hva er årsaken, hvordan kan dette forhindres? KAN det forhindres?

Å velge å være «djevelens advokat» må være en forferdelig utfordring. Geir Lippestad har barn selv, og vet at rettsaken vil ta tid. Men han er glad for all støtte han har fått fra det norske folk.

– Massemorderen har sendt en e-post med sitt «manifest» til nå værende og tidligere stortingspolitikere, aviser og TV folk får å spre dette slik at så mange som mulig skulle lese det 1600 sider lange «manifestet» som ble sendt til fler enn 600 personer.

Det ble sendt samme dag som bomben og angrepet ble utført. Nøyaktig 77 minutter før det smalt.

Å ødelegge Arbeiderpartiets rekruttering og eksistens,var Breiviks største agenda for angrepet.

Dette svarer norsk ungdom på med å melde seg inn i hopetall. I de aller fleste organisasjoner og politiske partier. 

– Hans advokat er ikke psykolog og det er heller ikke jegMen jeg har tidligere vært forsvarsadvokat og jeg oppfatter ham som en tilregnelig person fordi han har vært så fokusert over så lang tid.

Han har gjort tingene så riktig, og etter min erfaring med denne type klienter tidligere, er de ganske normale, men de er skrudde i hodet. Og denne personen er i tillegg totalt ond, sier PST-sjef Janne Kristiansen i intervjuet med BBC.

De aller fleste nordmenn har reagert med avsky, sorg og samhold. Dette er noe vi alle er berørt og rammet av. Dette rører oss alle midt i hjertet og mitt i sjelen. Vi lar oss ikke knekke av en gal manns handlinger.

Vi skal ta roen, hverdagen, Oslo, og UTØYA tilbake. Dette skal ikke ødelegge vår nasjon vårt folk eller det demokratiske Norge.

Aldri!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0_9BTHcpssM[/youtube]

Norges statsminister Jens Stoltenberg har stått i kaoset, sorgen og håpløsheten og holdt det norske folk samlet i en tid der mange sørger og har det vondt.

– Jens Stoltenberg har fått stor oppmerksomhet for sin håndtering av den største katastrofen i vårt land siden andre verdenskrig, og aviskommenatorer, eksperter, meningsytrere på Twitter og mannen i gata mener Stoltenberg har gjort en strålende jobb.

Mitt inntrykk av statsministeres jobb er så imponerende at det er ikke vanskelig å tro at han kan være statsminister så lenge han vil. Hele Norge vil gå til valgurnene i september og stemme AP. 

I 2013 vil statsminister Stoltenberg bli gjenvalgt. 

Heldigvis…

Vargas

Kilde

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4185005.ece

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4185013.ece

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
22. juli og rettsaken- et «eldorado» for krim forfattere

En god krim kan bli en god bok- Terrorangrepet er ikke krim, men ondskap satt i system- - Allikevel er...

Anders Behring Breivik-En sinnssyk massemorder

Terroren har fått et ansikt. Ondskapens sanne ansikt. Advokaten til massemorderen mener massemorderen kan være sinnssyk. Lippestad fikk mange spørsmål...

Lukk