Masse- drapsmannen Anders Behring Breivik viser fortsatt ingen anger. 

– Ifølge hans advokat Geir Lippestad så har hans klient gitt liten info om de andre terror-cellene som politiet vil vite mer om. Breivik stiller helt urimelige krav, som om at han skal få bidra i samfunnets utvikling i framtiden og slike ting. Han har fått innfridd noen få krav som går på ønske om spesielle klær, røyk og mat.

Denne personen som har forårsaket så mye sorg har ingen som helst forståelse hvilken lidelse han har satt i hele det norske folk.

At vedkommende skal sitte der i fengslet å stille krav er en provokasjon, en forferdelig måte å håne de etterlatte på. Han kan ikke unnskyldes eller tilgis for sine handlinger noen gang.

Det norske folk har svart på terroren med kjærlighet og omsorg for hverandre. Det er fantastisk å se. Men det alene er ikke nok til å glemme Norges verste kriminelle handling i moderne tid. Behring Breivik vil være i mediene til langt over rettsaken som ikke vil begynne før i 2012. 

Etter den vil det forhåpentligvis bli mulig for de som er rammet av tragedien å komme seg videre i sine liv, uten å glemme de som er borte. 

Djevelens advokat Geir Lippestad Foto: Adressa.no

– Behring Breivik kom med så hårreisende krav at advokaten hadde problemer med å gjengi disse til og begynne med i respekt til de pårørende. Dette skal ha vært krav om at regjeringen måtte gå av og at kongehuset måtte abdisere før han gav mer info i avhør. 

I sitt manifest har Breivik skrevet detaljert om hvordan pågrepne terrorister kan bruke rettssaker til å spre sin propaganda.

Hovedmålet er å få presentert manifestet på en mest mulig effektiv måte. I tillegg bør «ridderen» forsøke seg på statskupp fra tiltalebenken. 

Det er grunn til å tro at den tiltalte ønsket at rettsaken skulle gå for åpne dører så han kunne få spre sitt mye omtalte «manifest».

Avhørene skal i følge politiet intensiveres for å få fortgang på saken.

Den tiltalte svarer med å forlange nye klær og en klokke.

Tiden går nok sakte når man skal sitte i fengsel resten av livet…

 

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Norske fengsler- bedre enn øst europeiske hotell?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Dde9HcuohJg[/youtube]   Soningsforholdene i norske fengsler er blant de beste i verden. Og de som soner lange dommer har mange...

Fjordman- Anders B Breiviks mentor?

Dette er Fjordman: Massemorderen Anders Behring Breiviks (32) store helt er bloggeren «Fjordman». Her er mannen bak pseudonymet: Peder Jensen (36)...

Lukk