Anders Behring Brevik snakker med nødsentralen

Massemorderen fortsatte å drepe etter denne samtalen, hvor mange vites ikke. Det er åpenbart at det ville ha vært spart mange menneskeliv om masse-drapsmannen hadde blitt tatt på alvor, og politiet hadde kommet seg til Utøya luftveien fra Oslo. 

Frierbrev, regninger og post fra mennesker som ønsker å helbrede mannen som med nøye planlegging drepte 77 mennesker med kaldt blod. Denne posten får ikke den siktede åpne før senest i slutten av året.

I følge hans advokat Geir Lippestad så gikk Brevik på «Autopilot» og drepte mange også etter den første samtalen med nødsentralen.

På opptakene hører man hvordan Breivik forklarer at han representerer en norsk motstandsbevegelse, og at han vil overgi seg.

Operatøren som tar i mot samtalen sliter med å få tak i detaljene til Breivik.

Etter han legger på fortsetter Breivik med skytingen og drapene på Utøya.

Det er skremmende og grusomt å høre mannen som endrer hele Norge 22. juli i år. Det er liten tvil om at mannen vil sitte lenge i fengsel for sine gjerninger, derfor er det også en gåte for meg at terroristen får brev fra kvinner som mer enn gjerne skulle ønske å gifte seg med han.

Et menneske som er så full av hat kan aldri komme tilbake til et samfunn som er bygd opp av demokrati, samhold og troen på det gode i menneskene.

I avhør har Behring Breivik fortalt at han ringte nødnummeret ti ganger, og kom igjennom til politiet to.

– Det han har sagt om disse oppringningene er at han ville overgi seg. Han mente på det tidspunktet han ringte inn at han hadde gjort så mye skade, at hans manifest ville få utbredelse, sier forsvarer Geir Lippestad til TV2.

Den forestående rettsaken i april vil bli fulgt av en hel verden, måtte han bli dømt til evig pine.

Norge plikter seg til å gjøre mest mulig for at terror ikke skal ramme oss igjen. Allikevel sitter man med en snikende følelse av at det er bare snakk om tid før vi blir rammet på nytt…

 

Vargas

Kilde

TV2.no

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Slik gjør du henne gal etter deg

Slik gjør du henne gal etter deg. Menn jakter på damer hele livet. Også når de endelig har fått en...

Har du råd til alle julegavene eller stjeler du de?

  Mange elsker å gi bort julegaver. Noen tar seg kreditt for å få råd til alle. Andre stjeler gavene...

Lukk