Jarle Andhøy, mannen som følger hjertet, drømmen og livet på havet. Mannen som jaktes på av myndighetene for å ta seg til rette – i internasjonalt farvann. Mannen som taler norsk polarinstitutt midt imot.

Mannen som alltid trives bedre ombord i båt. Eventyreren Jarle Andhøy, som får selv Lars Monsen til å blekne, er endelig tilbake på skjermen. Fortsatt politianmeldt og tiltalt for å ha brutt norsk lov ved å seile uten gyldig sertifisering – til Antarktis.

Fortsatt like ukuelig optimist, til tross for å miste tre venner under dramatiske omstendigheter, der Jarle selv var ekspedisjonsleder. Isen og Antarktis er hans hjem, og det er her han trives aller best. Nå tar han med TVNorges seere tilbake. Med nytt mannskap ombord i «Berserk«.

Til tross for å ha myndighetene i hælene på ny. Konflikten tilspisser seg, og Jarle Andhøy må på ny møte i retten – rett etter hjemkomst. 

antarktis Foto: Wild Vikings

Konflikten startet i 2011 da det fatale forliset fant sted, nettopp i Antarktis. Den originale «Berserk» forliste med med tre av Andhøys venner ombord. De tre savnede er Robert Skaanes (34) fra Trondheim, Tom Gisle Bellika (36) fra Oslo og sørafrikaneren Leonard J. Banks (32).

Tilbake til Antarktis

På denne nye reisen som er en ren hyllest til pionerene og en seilas i deres farvann er det et overraskende urutinert mannskap om bord i «Berserk«. Nemlig komiker, stand up-artist og forfatter Anne-Kat. Hærland (kokke om bord) og Rockelegenden Petter Baarli. I tillegg har Jarle plukket med seg Rune «Supern» Olsgaard, argentineren Juan Manuel Hernandez og Nick Jaffe fra Norge.

Reisen har sitt utspring fra Ushuaia i Sør-Amerika og etter nøye planlegging bunkring og pep-talk setter «Berserk» kursen mot Antarktis, i et forsøk på å gjenskape fluktruta til den britiske oppdageren Sir Ernest Shackleton. Ekspedisjonen vil også utforske områdene norske hvalfangere drev pionervirksomhet fra – for mer enn 100 år siden.

Du bør sappe innom TVNorge «Berserk – i pionerenes farvann» har premiere torsdag 18. februar, kl 21:30! serien vil overraske deg mer enn noen gang tidligere. Følg Norges tøffeste eventyrer du også. 

Vargas12.com hyller Jarle Andhøy for sitt utrettelige arbeide med å gjøre Antarktis tilgjengelig for alle andre – gjennom sitt kamera.

Jarle Andhøy – The Last Viking. A true hero!

BORN FREE, THE WILD VIKINGS!

 

Kilde: TVNorge

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Champions League – sluttspillet, viktig vårtegn

Endelig starter sluttspillet i verdens mest prestisjetunge fotballturnering for klubblag, de beste skal kjempe om det aller viktigste trofeet. Champions...

Singel? Slik får du kjæreste!

Singel? Slik får du kjæreste! Først av alt bør du senke kravene ned på et realistisk nivå, så må du...

Lukk