Noen er med på Farmen for opplevelsen. Andre er med for å provosere og for å vinne. Andreas har foreløpig provosert mange deltagere og helt sikkert Farmen-seerne. 

– Foreløpig er det 9 deltagere igjen, men Andreas skal ut i tvekamp, her må han velge en annen mann, dvs at det er 4 gutter og 4 jenter igjen når det kun er 4 uker igjen av årets reality drama.

Andreas er fysisk sterk, klok og utholdende. Han har også spist mer mat enn de fleste andre guttene, og vil vinne uansett hvem han velger som andrekjempe.

Selv er telemarkingen mest opptatt av det forelskede paret, Ingvild og Endre. Et forhold han har lit til overs for.

– Jeg kommer ikke i noe bryllup der bruden ikke er jomfru, sier Andreas Nørstrud som er blitt kjent for sitt konservative kvinnesyn under Farmen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kA4SzsqeazU[/youtube]

– Kampen om tilværelsen er tøffere og hardere for hver dag som går. Valdres og Landmark Gård er kledd i høstfarger og deltagerne begynner å slite på hverandres nerver. De fleste har bodd på gården i 6 uker.

17. oktober ble finalen spilt inn av Strix Production. Da ble det sendt ut advarsel om det skulle sendes opp fyrverkeri i tre minutter.

–  Produksjonsselskapet håpet i følge avisa Valdres at dette ikke ble til noe bryderi for lokalsamfunnet rundt den vakre gården i Valdres.

– Det er plass til kun en vinner og det nærmer seg finale. Jeg føler meg rimelig sikker på at det er mannen som har holdninger som kunne passet godt for hundre år siden. Andreas Nørstrud vinner Farmen 2012.

Hvem er din favoritt?

Vargas

 

 

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Norske ski-jenter best i verden- i rute før VM i februar

Patetiske svensker ønsker å ta fra de norske jentene all heder og ære ved å legge inn en klage på...

Mens blod- Bloggere går stadig lengre for å få lesere

Den svenske bloggeren Lady Dahmer la nylig ut bilde av at hun sitter på toalettet med trusa på knærne, hun...

Lukk