Alle som følger med i tiden har investert i den nyeste teknologien i mobiltelefon-jungelen og dermed er innehaver av Android systemet.

Du må en såkalt SMART -telefon for å laste ned «apps». 

– «Smartphones», eller smarttelefoner er det raskest voksende segmentet i mobiltelefonmarkedet. Mye av suksess og dreiningen mot stadig mer avanserte telefoner skyldes både at prise er kommet ned på et brukbart nivå, og at vi har stadig mer penger mellom hendene og at telefonene generelt blir stadig mer avanserte. Selv om alle telefoner begynner å bli meget avanserte er det fremdeles ting som kjennetegner de smarte telefonene. 

Om du kjøper en iPhone eller annen SMART telefon er ikke så veldig viktig da det er telefoner på markedet som er minst like bra som Apples flaggskip. 

Er du usikker på hva du skal velge så bør du tenke nøye over hva du har bruk for, og spør deg fram i butikken da det er svært mye å velge blant.

Det er også smart å kjøpe et abonnement som gir deg tilgang til Internett uansett hvor du er i Norge. Det er hensikten med SMART- telefonen, da all bruk er forbundet med Internett.

http://www.android.com/

https://market.android.com/

– Og med Android systemet så følger de populære app-ene med. Det er «apps» for nesten alt mulig, de fleste har du strengt tatt bruk for, men det er noen som kan være verdt å nevne. Men vært obs på at noen koster penger å laste ned, da kommer dette tydelig fram før nedlasting så du ikke skal bli lurt. 

At man har full frihet til å gjøre sine egne valg er uten tvil en av Androids beste sider. Det er en av grunnene til at det finnes opptil flere nettlesere på denne plattformen.

Apps for alle Foto: online.no

Whoisit:

Det finnes flere grunner til å ta Whoisit i bruk. For det første går det raskere å tilegne kontakter ulike ringetoner enn fra den medfølgende kontaktapplikasjonen. For det andre har programmet et oversiktelig brukergrensesnitt som gir lett tilgang til ulike vibreringsmønster. Dette er nyttig hvis man sitter i et møte og har mobilen på vibrering.

RunKeeper:

RunKeeper finnes som gratisversjon og i abonnementsbasert versjon. Programmet bruker GPS-en i telefonen, og sammen med Google Maps kan du se nøyaktig hvor og hvor langt du har løpt. Hvert minutt tegnes som søyler, jo høyere søyle, desto raskere har du løpt. Dermed er det lett å se når du løp fortest og når du eventuelt begynte å dabbe av.

 

Songify:

– Songify gjør ganske enkelt om vanlig tale til sang, ved hjelp av å justere toneleiet opp og ned. Naturligvis akkompagnert med fengende rytmer i bakgrunnen, og i god takt med musikken. Du berører ganske enkelt på «knappen» midt på skjermen, og så ytrer du noen bevingede ord, hva som helst. Når du er ferdig berører du den en gang til, og så er det bare å vente til app-en har laget musikk av det hele. Selvsagt ikke en viktig App, men ganske morsom. 

Oslo Lufthavn-appen:

Appen er delt inn i åtte seksjoner – fly, tog, buss, parkering, restauranter, shopping, tilbud og kart

Med Oslo Lufthavn-appen får du helt nederst på hjem-skjermen både vite hvor lang tid det i snitt tar å komme seg gjennom sikkerhetssjekken, og, enda smartere, du får tilgang til et webkamera som viser både sikkerhetskontrollen og store deler av innsjekkingsområdet fra fugleperspektiv.

 

Plug In Launcher:

Ønsker du å knytte bestemte handlinger til Android-mobilen din hver gang du kobler noe til enheten eller enheten til noe? Da bør du sjekke ut Plug In Launcher (PIN).

Vil du for eksempel at din foretrukne musikkapp skal starte når du kobler øretelefonene til enheten, eller at klokkeappen skal starte automatisk hver gang du lader mobilen? Eller ønsker du at enheten og datamaskinen automatisk skal dele en internettilkobling når du kobler enheten til maskinen ved hjelp av en usb-kabel? Dette er alle gode eksempler på der PIN kan komme til nytte.

Dette er bare et lite knippe av «Apps» som du kan ha glede av på din SMART- telefon. Utvalget er enormt så det er bare å lete så finner det som passer deg og ditt behov best. Teknologien blir utviklet raskt og det kommer nyheter hele tiden.

App-ene til SMART-telefoner er et fantastisk verktøy som hjelper deg til en lettere hverdag enten du er på ferie, i jobb, eller på reise.

 

 

Vargas

Kilde

http://www.idg.no/computerworld/article213799.ece

http://www.dinside.no/873541/oslo-lufthavn-appen-er-straalende

http://www.lydogbilde.no/nyheter/alle-vil-ha-en-smart-telefon

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Prince- Det er bare en Prince

Den lille mannen med den store stemmen er i Norge  The artist formerly known as Prince, hater Internett og alle...

Edvald Boasson Hagen- sykkelsportens Messi

Dårlig gjort å sammenligne den norske sykkelstjernen med verdens beste fotballspiller men det er en god grunn.  Begge er unge...

Lukk