Anne- Katrine Hegna Hærlan (41) er fortsatt like aktiv, ja kanskje mer i vinden enn noen gang. Men det er faktisk første gang hun ikke får strålende kritikk som hun er vant med i fra sin lange karrière som storkjefta scene-artist, komiker og stand-up dronning. 

I 2003 ble komikeren tatt for fyllekjøring og fikk 30 dager ubetinget fengselsstraff for den forseelsen. Anne-Kat valgte å lage et show av det hele, som gikk for fulle hus i lang tid etterpå.

Fra 1999 til 2007 var den blonde dama med i suksess-serien på NRK «Nytt på Nytt», et program som lever fortsatt, men nå med Linn Skåber som Anne Kats arvtager. Før det hadde hun vært med i flere egen produserte TV- program som «Direkte Lykke» og «Bombay Surprise»

Etter 15 år i NRK så gikk turen til TV Norge, der hun har hatt flere egne show. Det siste Anne-Kat gjorde hos kringkastingen var «Lyngbø og Hærlands Big Bang» med Dagfinn Lyngbø, et meget populært program.

– Som aktiv humor-dronning er Anne-Kat Hærland den morsomste kvinnen i Norge, hvilket vises godt på hennes ligningsattest. Dama er god for mange millioner kroner, nettopp fordi hun har hatt en eventyrlig suksess på å være stor i kjeften.

Anne-Kat._Hærland

Anne- Kat Foto: Jarle Vines/ Wikipedia

Hun var i sin pure ungdomstid sammen med Ari Behn, hun var litt bitter på å ikke bli bedt i bryllupet, men de to skal nå være venner igjen. Noe det er liten tvil om at Anne- Kat er glad for. Hun er mer glad i Ari enn hun vil innrømme, mulig er prinsesse-gemalen hennes store kjærligheten, uten at jeg har belegg for å mene nettopp det, uten at det faktum at hun snakker mye om kunstneren og forfatteren.

Hærland har egen swimmingpool, dit ber hun kun sin nærmeste som har betydning for henne. Et basseng hun er svært stolt over å kunne ha i sitt eie. Nylig ble hennes nye TV show på TV-Norge slaktet i media, noe 41 åringen tar med knusende ro.

– Alle TV-show må få lov til å modnes. Da «Nytt på Nytt» startet fikk det utelukkende slakt, det er som kjent et program i den såkalte «Gullrekka» hos NRK1 og som har hatt mer enn 1 million seere pr program, over flere år.

Anne Kat ble kåret til året Stand Up-artist i Norge i 2003, 2006 og 2009, hun hadde enorm suksess med sine egne show på bla «Latter» med showene «Jeg er ikke Dina», «Tatt av vinen» og «Gift, men ingen fanatiker.»

– Oslo-kvinnen som har gjort gode investeringer med sin formue, går nå inn som med-investor sammen med tidligere Bagatelle-kokk Bjørn Svensson. Han hadde stor suksess med tidligere restaurant «Oscarsgate» som også hadde en Michelin-stjerne å skryte av.

Det nye spisestedet som Anne- Kat blir medeier i skal hete «Svensson» og være loklisert sentralt i Oslo. Komikeren gav i sin tid ut kokebok sammen med selveste Eyvind Hellstrøm som er en god venn av Anne-Kat.

Man kan forundre seg over at en som er like morsom og frekk i kjeften hver gang hun får muligheten, plutselig ikke skulle være morsom lengre. Jeg har stor fornøyelse av å se og ikke minst høre 41 år gamle Anne- Kat Hærland hver eneste gang hun snakker eller står på en scene.

Kan det være et snev av misunnelse som kryper under huden på noen kritikere? Stor suksess kan være tøft å takle for noen, spesielt de som ikke unner andre rikdom og lykke.

Norges desidert morsomste kvinne heter Anne- Kathrine Hegna Hærland, til og med navnet er morsomt…

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Chelsea henter Falcao og ny trener

Den ikke fullt så "special one" og en av verdens beste spisser er på vei til London for å signere...

Overvektige Jen Davis dokumenterte andres forakt

Det å være overvektig kan være et helvete, om man er ung, gammel, kvinne eller mann. Mange mennesker ser ut...

Lukk