Anno i Fredrikstad ble en udiskutabel suksess. 10 fantastiske uker med ren reklame for en av Norges vakreste byer. «Særpingane» har så vidt kommet seg til hektene. Og tørker fortsatt tårer i ren og skjær misunnelse. 

HER ER SØKNADSSKJEMA!

Ble du betatt av byen Fredrikstad, er det selvsagt bare å stikke innom, uansett hvor i verden du kommer fra. Du vil bli tatt godt i mot. Uansett. Ble du fristet til å være med på ANNO-sirkuset, og bli med tilbake til år 1537 for neste sesong? Da skal Trondhjem være arena for neste ANNO-eventyr.

Skal du være en av deltagerne, må du sende din søknad med fynd og klem, slik at den skiller seg ut i mengden. Det er all grunn til å tro at ANNO fra Trondhjem blir svært populært, med et rekordstort søkerantall. Derfor bør du bruke god til på din søknad.

woahhd__BW7cQZFvDTrd0QBtbwrE7vGQ_Ke0JOpg_EhA Foto: NRK Underholdning

txMINpv4_HshDCU49-uxIgq34CEgEqLsmZhb21OwwT6w Foto: NRK.no

Anno er en norsk reality-serie produsert av Strix for NRK. Selda Ekiz er programleder. Seriens første sesong ble spilt inn i Bergen anno 1764 og sendt på NRK1 våren 2015. Det er varslet en ny sesong som skal spilles inn i Fredrikstad anno 1721 Sesong 2 blir sendt på NRK1 våren 2016.

Wikipedia.org

Lars Kristian Grøholdt (60) vant til slutt en meget spennende finale mot Katja Heilmann (25) i Gamlebyen og på Isegran i Fredrikstad.

Utfordringene i å «reise tilbake i tid» så langt som til 1500-tallet, er mange. Matmangel, kummerlige kår å leve under, der innbyggerne helt nederst på samfunnsstigen var lite eller ingenting verdt. Ble man syk, uansett alder ble man sjeldent mye eldre.

Heldigvis er ANNO et underholdningsprogram der håndverket blir satt i fokus. Det er det som er deltagernes viktigste oppgave gjennom sesongen. Å lykkes med svenneprøvene, for deretter å kunne stige på samfunnsrangstigen og med det få et mer verdig liv.

Går du med en drøm i magen om å få delta i ANNO, eller en håndverker som du ikke har fått levd ut? Da er det på tide å sende inn søknaden allerede nå. Vær ærlig, by på deg selv. Fortell hva du kan, ikke hva du tror du kan, og ikke vær redd for å fortelle hva du forlanger av deg selv og dine med-søkere som kan bli dine samboere – i 10 lange uker, sommeren 2016.

Om du er så heldig å bli plukket ut som 1 av 14 deltagere, vil det med på å forandre deg som menneske, for alltid.

Her er søknadsskjema for neste sesong med ANNO, der kanskje du blir den mye omtalte vinneren?

 

Kilde: NRK.no

Vargas

Tags: 1537, Anno, ANNO sesong 3, Fredrikstad, Selda Ekiz, svenneprøven, søknadsskjema, Trondhjem

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
The Donald – Kan bli verdens farligste mann

Donald Trump, milliardæren som "skyter først og spør etterpå" – cowboyen med de store ordene som tror han er politiker,...

10 grunner til å få orgasme – hver eneste dag!

Du fortjener din daglige orgasme, og det finnes en rekke gode grunner, sett bort i fra velvære og nytelsen det...

Lukk