Nettbutikker, kjeder, kjøpesenter og forretninger fyller i disse dager opp lagrene sin for å gi deg gode og mindre gode tilbud for å tjene mest mulig penger før jul. De fleste bruker nettet, både til kjøp og salg. Annonsere for Black Weekend? nå er tiden inne.

Black Weekend, Black Friday, Black November, kreative sjeler har brukt tid og penger på ideer som vi kjenner godt til i dag. Selvsagt bør du vokte deg vel for ikke å gå i kjøpefella. Alt som glimrer er ikke gull, og tilbud som er for gode til å være sanne, er ofte ikke det heller.

Pass deg for svindlerne.

Halloween alene gir klingende mynt i kassen, men Black Friday er den dagen i året med størst omsetning, intet mindre enn nær 4 milliarder kroner var omsetningen i 2018, ikke med-regnet kontantbetaling.

Den 26. november 2010 ble shoppingfenomenet «Black Friday» for første gang brukt i Norge, da Norwegian Outlet i Vestby introduserte handledagen.

Wikipedia.org

Omsetningen i november 2019 vil garantert komme opp i samme beløp eller mer. Siden den amerikanske handelsdagen- uka, eller måneden ble innført i Norge, som et pr. jippo til detaljhandelen, har omsetningen, særlig på nettet – økt voldsomt, siden starten i 2010.

Siden den gang har denne ene dagen, den siste fredagen i november, utartet seg til å bli en handle-helg i Black Weekend, en handle uke i Black Week, og nå i fjor, ble Black November endel av galskapen. Gode priser gjennom hele måneden.

Lest: Slik får du råd til julen!

Annonsere for Black Weekend?

Skal du bruke noen kroner på markedsføring, anbefaler vi internettet for alt det er verdt, det er her du møter flest potensielle kunder, det er på nettet folk flest ferdes, enten de vil lese blogg, nettaviser, annonser eller høre på podcast, så er det nettet som er svaret.

Annonsere for Black Weekend?

Vargas12.com vil gjøre alt som finnes i vår makt til å legge fram ditt tilbud, dine varer, dine annonser på best mulig måte, og best av alt, vi gjør jobben for deg – vi vet vi er best i klassen på nettopp det. Vi skriver, du godkjenner sluttproduktet, deretter publiserer vi din artikkel. Alt på én og samme dag.

Du vil bli overrasket hvor rimelig et slikt innlegg vil være.

Om du ønsker å lage din egen annonse, gjør du selvsagt det, men får vi frie tøyler til å skrive om dine produkter og legge ved en link direkte til din nettbutikk, eller link til dine tilbud, blir det som du vil. Vi elsker å tilfredstille alle våre kunder og klienter, derfor kommer disse tilbake til oss, igjen og igjen.

Stadig flere nordmenn vet å handle hjemmefra, online på nettet, for å slippe å stå i kø og risikere å bli slått ned, eller havne i slåsskamp på nærmeste kjøpesenter – om de beste tilbudene.

Hva du selger er selvsagt din business, vi lager annonser for alle typer bedrifter, store som små, enkeltmannsforetak, milliardforetak eller din mellomstore bedrift. det spiller egentlig ingen rolle.

Din tilfredshet med annonsen og det resultatet denne gir – er viktigst for oss.

Fordelen med å bruke en annonsør som Vargas12.com, er at det finnes 6500 artikler på denne nettsiden, som leses av mange tusen, daglig, som gjerne videresender de beste artiklene til potensielt nye kunder, gjerne dine kunder.

Samtidig passer vi alltid på å spre alle våre beste innlegg på sosiale medier – inkludert Instagram, hvor de aller fleste potensielle kunder befinner seg.

Et innlegg om de beste Black Weekend-tilbudene vil være populært fordi de fleste ønsker å bruke så lite penger som mulig på varer de handler.

Alle er på Insta nå for tiden, det er der det skjer, folk flest deler bilder og tekst, eller bilder med tekst. Derfor bør også du følge med i tiden, bruke nettet for det det er verdt.

Ta kontakt med oss i dag, vi lover å svare raskt, vi lover å skrive med det samme og vi lover å publisere dine artikler så snart du mener disse står til dine forventninger – ikke nøl med å skrive til oss nå.

Vi garanterer for gode resultater for dine annonser og artikler.

Vargas

Pin It on Pinterest