Annonsering på internett – bloggerne tar potten. Sitter du i markedsavdelingen for en større- eller mindre bedrift, du har fortsatt penger igjen på budsjettet, men vet ikke å få utnyttet kronene godt nok?

Da kan en godt besøkt blogg være en god investering. I bloggosfæren er det flere sterke aktører som vet å bruke gode bloggere som markedsføringsportal for sine produkter, nesten uansett hva du ønsker å reklame eller annonsere for, er det uante muligheter – vil en blogger, som kan gi deg det løftet du er ute etter.

Å markedsføre et produkt via sosiale medier treffer kundegruppen der de er, umiddelbart.

Vargas12.com skriver om det folk ikke tør å snakke om i dag, derfor har vi lesere over hele verden som bruker denne bloggen til sin markedsføring. Vi deler dine annonser, vi skriver innlegg for deg, men på din måte, slik du vil at din markedsføring skal vises i et norsk- eller internasjonalt marked.

Du bestemmer alt, ingenting blir publisert før du er 100% fornøyd.

Annonsering på internett – bloggerne tar potten.

Annonsering på internett - bloggerne tar potten

Vi kan garantere god valuta for ditt budsjett, og du vil bli 100% fornøyd fordi vi bryr oss om våre kunder.

Siden 2010 har vi skrevet nærmere 5300 blogginnlegg. Noen tabubelagte, andre triste, noen glade, andre viktige, vi skriver om alt. Viktigst, vi er blant de 200 mest leste bloggene i Norge, hver uke – og vi har plass til din annonse. 

Vargas12.com er bloggen med stor takhøyde, som tør å skrive om det folk snakker om, i morgen. Vi skriver om nesten alt.

– Også om sprutorgasme til selvmordstanker, til det meste om engelsk fotball og ikke minst kroppspress blant unge. Politikk, trening og kosthold er vi også innom. Ved å skrive artikler for gutter og jenter, kvinner og menn i alle aldre, treffer vi alltid store målgrupper og potensielle kunder der ditt produkt får god omtale.

Du bør bare vite hvordan du ønsker det presentert, vi skriver artikkelen og publiserer den for deg. Reklame koster penger, mye penger. Derfor bør du velge alternativ reklame og annonsere der kundene dine er, på nettet.

– Bruk denne e-postenvargas12.com@gmail.com, gi oss et hint om hva du vil ha, så vil vi svare deg så snart vi rekker; det er mange som har forstått hva god markedsføring er, men de fleste priser seg ut av et tøft marked.

Vi vet hva du fortjener, derfor gir vi deg også den beste prisen ut i fra hva vi kan levere tilbake til deg som kunde. Vi ønsker bare 100% fornøyde kunder, derfor gjør vi alt vi kan for at disse kommer tilbake til oss, gang etter gang.

Du vil øke omsetningen din ved å markedsføre ditt produkt i sosiale medier. Garantert!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Landslaget – Høgmo er ferdig, hvem kan løfte Norge?

Det har ikke vært så lett å være Per Mathias Høgmo i 2016. Som landslagssjef for Norges tidligere så stolte...

Lukk