Vi runder snart nytt år og kan starte på blanke ark. Nyttårsforsettene er allerede planlagt. Et år er ikke lengre tid enn 365 dager som kjent, hva var det som skjedde dette året som du husker var det beste for deg?

Fikk du kanskje barn dette år? Fikk du den jobben du hadde drømt om eller kanskje du kom inn på den skolen du hadde som ditt første valg?

Kanskje ikke noe av det beste som kunne skje skjedde, men har alle forutsetninger for å skje i 2014? Med riktig innstilling til livet og å sette seg hårete mål for å gjøre det beste ut av det man har, vi det sannsynligvis gå deg godt.

Året 2013 er snart historie, 2014 kan bli ditt beste år, du må bare jobbe hardt med dine mål og forsøke å gjøre alle oppgaver og utfordringer på best mulig måte.

 Holdninger skapes på veien mens man går. Venner, miljø, skole, foreldre og samfunnet vi lever i,  Media, det vi ser på TV og ikke minst de meninger og målsetninger vi selv setter oss, er med på å forme hvem vi er og hvor vi skal.

Foto: Copyright Morten Pettersen

– Uansett hvor du er i livet, det du tenker og i hvilken retning disse tankene tar er med på å forme livet ditt. En god leder oppmuntrer til innsats gjennom positive tiltak og får det beste ut av hver enkelt medarbeider. En dårlig leder meler kanskje kun sin egen kake.

For noen mennesker blir 2014 deres siste år. Slik er naturen og livets gang. Noen blir født, andre dør. Slekt skal følge slekters gang. Noen blir alvorlig syk, andre endelig frisk etter lang tids sykdom. Kanskje er 2014 det året du finner din utkårede som blir en viktig støttespiller for deg i ditt liv, resten av livet?

Vi må være forberedt på store utfordringer for tidene som kommer både her i landet og ikke minst i verden forøvrig.

Utfordringene for verdensøkonomien er urovekkende. Det er ikke krig og terror som vil koste flest mennesker livet i framtiden. Det er sannsynligvis matmangel og dårlig økonomi.

Vi kan nok ikke påvirke så mye om hva som skjer utenfor Norge, men vi kan gjøre det vi kan for vår egen lommebok. Bruker man mer enn man tjener så blir det før eller siden et problem.

Om du har bestemt deg for å slutte å røyke, trene mer, spise riktigere og i tillegg ha en mer strukturert økonomi, er det viktig å ha moral nok til å gjennomføre det hele året igjennom.

Kanskje 2014 blir ditt beste år?

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Finale i Farmen 2013- Her er vinneren!

Det står mellom tre menn i finalen i Farmen 2013. - Politimannen Morten Heggedal (44) har lenge vært manges favoritt fordi han...

Mannen bak WordPress- Matt Mullenweg

Du har sikkert hørt om WordPress, kanskje har du dine egen nettside via et av verdens største software programvare selskap, helt gratis...

Lukk