Lenge har det foregått en durabelig fight mellom Samsung og Apples iPhone. Denne kampen er det foreløpig Samsung som leder til stor fortvilelse blant millioner av Apple tilhengere. Samsung er blitt beskyldt for å ha kopiert programvare fra sin amerikanske konkurrent. 

Samsung Galaxy S II ble den soleklare vinneren da Mobilen.no og Mediehuset Tek for sjette gang kåret årets mobil telefon.

«Krigen» mellom de to store produsentene har ikke gått upåaktet hen. Det har vært flere rettsaker, og Samsung har måtte trekke salget i flere forskjellige land, blant annet i Nederland.

Apple blir også slått av Samsung på de fleste tester av såkalt «Nettbrett» eller iPad som det heter på fagspråket.

Sørg for å ha et abonnement som gir deg mulighet til å være på Nett, om du velger en smart- telefon. De fleste operasjoner du bruker trenger Nettet for å fungere, blant annet MMS.

Norges favorittmobil ble stemt frem av norske mobilbrukere til å være Samsung Galaxy S II. Samsung var utvilsomt kveldens store vinner. Galaxy S II gikk nemlig også av med seieren i ytterligere tre klasser, nemlig fagjyryens gjeveste priser, «Årets mobil», «Årets underholdningsmobil» og «Årets businessmobil».

– Det er liten tvil om at det er samtlige Apple produkt som sitter i førersetet når det kommer til tele teknologi i verden. Alle produsenter følger svært nøye på hva den amerikanske giganten leverer. Men det er sunt med konkurranse, og bra at andre selskaper kan levere konkurransedyktige produkter. Det er kunden som tjener på at Apple ikke har monopol på salg av nett og tele produkter.

Årets privatforhandler ble NetCom-butikken på Oslo City, Årets bedriftsforhandler ble Nordialog på Hamar, Årets nettforhandler Komplett.no og Årets grossist 20:20 Mobile.

Du som kunde har mange produkter å velge i mellom. Hvilke priser som blir gitt til hvert enkelt produkt gjenspeiler et godt bilde på hva flertallet i Norge har valgt.

Ikke velg det alle andre gjør, men velg ut i fra ditt behov, din lommebok og din smak.

Kan hende din favoritt er langt i fra både Apple og Samsung. Mange liker heller en Nokia, en Siemens eller en DORO med store taster.

 

Klide: Aftenposten.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Her er beviset på at det er vann på Jupiter

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=np5BzecHky4[/youtube] Forskere verden over har lett lenge etter planeter det kan være muligheter for organisk liv. Der det er...

IDOL- Maria Mohn synger meget kjent låt denne fredagen

  Det er kun seks deltagere igjen i IDOL. Jenny, Kirsti, Maria, Henrik, Isak og Vegard. Hvem som går til finalen...

Lukk