Nå er listen over de nominerte til «Årets radionavn» under Prix Radio, radiobransjens egne prisutdeling, klar. «Årets radionavn» henger spesielt høyt blant programledere i radio fordi den kåres av folket gjennom en avstemning på nettet.

Denne prisen blir alltid godt lagt merke til og henger meget høyt blant de mange hundre radio-programlederne rundt om i vårt langstrakte land.

Tidligere har min stemme alltid gått til de tre kjekke karene i hele Norges ungdoms-kanal, deilige NRK P3, og Radioresepsjonen. Men ikke i år. I år er det konkurrenten som vinner.

De nominerte for årets Radionavn 2012 Foto: Se og Hør

– Selveste P4 dronninga- Lise Askvik kommer til å vinne og det fortjent. Lise er ukentlig å høre sammen med Astrid Gunnestad i Meggene, der de to verbalt avkler og setter på plass mannlige gjester i sin gjennomgang av nyhetsuka.

De fire nominerte radioprogrammene er som følger:

NRK P1 – Helgeland

NRK P3 – Radioresepsjonen

Radio Norge – Morgenklubben

P4 – Lise Askvik – Meggene

Lise Askvik er et fyrverkeri av ei dame, som de fleste sikkert har fått med seg i programmet Meggene på P4 sammen med rikssynser og hoved-megge Astrid Gunnestad.

– Noen mennesker har mer å gi enn andre. Lise har stått på barrikadene med et smil om munnen siden hun fikk kreftdiagnosen for drøy et år siden. Hun har måttet fjernet det ene brystet og vært en frontfigur for at kvinner i Norge skal få tilbud om protese så raskt som mulig etter operasjon.

– Den sittende regjeringen har bevilget 50 millioner kroner til dette formål. Mye pga press og Facebook-paroler fra Lise Askvik og makker Gunnestad. I utgangspunktet kunne kvinner i Norge måtte ha ventet i opptil 7 år for å få en protese, om regjeringen fikk det som de ville.

– Gruppen «Vi venter fanden meg ikke på ny pupp etter kreft», på Facebook fikk 5000 medlemmer bare den første uken. Dessverre så klagde noen på innholdet fordi det var lagt ut bilder av brystreduksjoner med tilhørende arr. Det ble støtende for noen og siden ble derfor stengt.

Heldigvis har Facebook kommet på bedre tanker og gruppen er igjen oppe, og du kan gi din støtte til brystkreft rammede kvinner. http://www.facebook.com/ventetidpupp

Heia Lise!

De som har vunnet den gjeve radioprisen tidligere er:

Tidligere vinnere er:
2011: Ronny Brede Aase og Live Nelvik
2010: Radioresepsjonen
2009: Radioresepsjonen
2008: Radioresepsjonen
2007: Bjørn Faarlund og Tor Andersen P4
2006: Bjørn Faarlund og Tor Andersen P4
2005: Are og Odin

Utdelingen av årets Radionavn er utarbeidet i samarbeid mellom NRK radio, P4, SE og HØR og Radio Norge. Vinneren blir annonsert fredag 21. september.

Kilde:  P4.no

Stem på din favoritt her.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Pippas rumpe Yey- Kathrines pupper No

Da kronprinsbryllupet, det mest populære i hele Storbritannias historie stod for et drøyt år siden, var det brudens søster som fikk mye av spalteplassen....

Barn i alderen 13-16 år sender nakenbilder av seg selv på nett

Som foreldre har man ansvaret for egne barn til de er 18 år. De færreste vet hva de håpefulle faktisk...

Lukk