Årets russelåt er Snow Crystals 2013!

Snart er det mai og det er synonymt med russens elleville feiring av 13 års skolegang ser sin ende. Fortsatt må elevene ta eksamen etter russerfeiring, fortsatt en like håpløs ordning. Like fullt skal det feires, synges, drikkes, danses osv.

31,3% av stemmene holdt til seier for gjengen fra Lillehammer. Bussen består av elever fra NTG Lillehammer, Mesna, Gausdal -og Lillehammer vgs, og de er i naturligvis i skyene etter å ha fått beskjeden.

Snow Crystals

 Snow Crystals har levert en veldig fengende låt, som er lett å synge med på. De har nok også fått store deler av Lillehammer til å synge med på låten og dermed også stemt, sier mP3s Marie Komissar. Hun har vært ansvarlig for prosessen med å legge til rette i denne konkurransen.

Om du er russ, eller bare glad i typisk mP3 musikk, da er dette en låt du garantert får høre mye av ut over våren. Og den er allerede plukket ut av NRK til å gå på både P3 og mP3. Årets russelåt er klar!

Musikk er undervurdert og svært viktig for mennesker i alle aldre. Allikevel er det nok de unge som bruker mest tid på å finne sine favoritt-låter og artister. Beviset på det kan man se på Telenor Arena i disse dager.

Ikke alle er like stor Justin Bieber fan, russen er nok kommet forbi det stadiet og vil heller ha en litt mer fengende musikk. Der der f.eks Justin Timeberlakes siste album, er mer populær enn sin navnebror.

Er det noen russ som har noen mening om årets russelåt så vil vi selvsagt høre i fra dere i kommentarfeltet.

Mai er russetid, og et herlig vårtegn!

Kilde: NRK.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Konfirmasjon- en kostbar begivenhet

I vår tid er det frivillig å velge om man vil konfirmere seg. Og dette kan være et vanskelig valg...

Lukk