Live Nelvik fikk masse medieomtale med negativt fortegn da hun var på besøk hos familien Sand på Hvaler, og kom til å skrive fuck på et maleri, i TV2 serien»Dama Til». Episoden ble aldri vist på TV. Live er ellers mest kjent fra «Drillpikene» og «Morgensendinger på NRK P3. 

Den sjarmerende P3 dronninga går nå hjemme og duller med sin nyfødte datter som hun har med «Radioresepsjonens» Tore Sagen.

Tore og Live Foto: Seher.no

Siden Live er hjemme med mammaperm er hun sikker helt klar for å komme seg ut av amme-tåken for å ta i mot den gjeve prisen- årets TV navn.

De tre andre som er nominert er sterke TV navn, det er det ingen tvil om.

Lars Monsen har på ny imponert med å ta med handicapede på tur, som han til det kjedsommelige bare kaller folkens. En flott serie som bør være til ettertanke for alle funksjonsfriske.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oLODYsYTFWM[/youtube]

Brødrene Ylvis er en kjent duo som gjør det meste, og mestrer også det meste. Imponerende humor, kombinert med trapeskunst, sang og musikk av høy kvalitet kan Yvisaaker gutta vinne hele greia.

Sist, men ikke minst- Thomas og Harald! Duoen som har holdt på så lenge at de snart kan få gullklokka for lang og tro tjeneste i underholdningsbransjen. Fantastisk populære, dyktige, morsomme og får på plass meget gode gjester til hvert eneste program. Får hele det norske folk til å le med sine gale påfunn.

Ingen stor overraskelse om de to glade gutten fra «Senkveld» skulle vinne.

Nå har du sjansen til å velge hvem som blir årets Gullruten vinner.

http://www.seher.no/gullruten/

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Video Paradise Hotel- jenter sjekker jenter

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Cbg-C8Fm8Og[/youtube] Den niende uken i paradis er i gang, og ikke mindre enn to nye gjester har sjekket inn. Vil...

Opp med hodet fram med bysten- du er fantastisk!

Har du tro på deg selv, og at du med din selvtillit virkelig er bra nok for deg selv og...

Lukk