[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NK3ODM5S0Lg[/youtube]

Kate Middleton, ukjent for de fleste, mest fotograferte kvinne i verden etter at hun blir gift med prins William,  avdøde Prinsesse Dianas førstefødte. Tronearving til det britiske kongehuset.

Bryllupet vil være i Westminster Abbey, og den eksklusive festen blir holdt på Buckingham Palace.


 

Westminster Abbey Foto: buzzbo.com

Det britiske kongehuset er tett beslektet med det norske, og både vår kjære Konge og Dronning skal være på plass når William får sin Kate. Britene er helt gale når det kommer til bryllup, og de er enda verre når det er kongelig vielse.

Spør man en person fra f.eks London, om man husker bryllupet til Diana og Charles i 1981, så blir de ganske sikkert tårevåte før de får fram et ord.

William har gitt Dianas ring til Kate  Foto: Pa Photos

Prins William har engasjert seg ivrig i organisasjonen Centrepoint, en organisasjon for hjemløse i Storbritannia. Det er ventet at organisasjonen vil være representert i bryllupet.

Ifølge britiske tabloidaviser vil det kongelige bryllupet, det flotteste og største noen gang, komme på rundt 120 millioner kroner, og det meste dekkes av det britiske hoffet.

Da Diana Spencer giftet seg ved St Paul’s Cathedral den 29. juli 1981 satt millioner av mennesker verden rundt og så denne beskjedne søte jenta som skulle giftes for å bli Storbritannias Dronning. Britene trykket Diana til sitt bryst, og var hennes støtte i et langt og vanskelig ekteskap med en mann som elsket en annen-

 

 

Når Diana Princess of Wales, ble drept i en tragisk bilulykke i Paris, natt til 31 august 1997. Stod tiden stille i hele Storbritannia. En hel verden var i sjokk. Diana, hele Englands rose hadde visnet og gått bort.

– Nå, 14 år senere har hennes sønn blitt til en av de flotteste prinser som skal smies i hymnens lenker med sin vakre Kate. Hele Storbritannia holder  pusten, endelig et kongelig bryllup, endelig noe å glede seg over. Britene har vært et prøvet folk i mange år med nedgang konjunktur, arbeidsledighet og svært dårlig økonomi.  Britene har virkelig merket finanskrisen og dårlige tider.

Men, snart er det fest, og den skal vare i mange dager til ende.

 

– På nytt vil nok britene trykke en prinsesse til sitt bryst. Hele Storbritannias prins William, sønn av selveste Diana princess of Wales. Som alle briter føler at de har vært med på å oppdra, skal gifte seg og dermed gjøre seg klar til å bli King of England,  sammen med Kate Middleton, som en dag blir dronning.

Kate vil følges av pressen hver eneste dag resten av livet, og vil på alle måter sammenlignes med Diana.  Og hun må være forberedt på å bli den mest fotograferte kvinne i verden. Som sin avdøde svigermor.

Bryllupet med Kate Middleton står den 29. april i London, og prinsen forteller at han slet med å holde nervene under kontroll under en gjennomgang forleden.

Kanskje ikke rart med tanke på å ha en hel verdens øyne på seg gjennom en lang og strabasiøs vielse.

En enorm utfordring.

Men jeg er helt sikker på at Diana ville ha vært stolt av det unge paret som skal ha en hel verdens øyne på seg 29 april.

Ikke et øye vil være tørt…

Lykke til William og Kate!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
VIDEO- Når almuejustisen får råde og soldater bestemmer lovene

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Flh_-D4SX9w[/youtube] Jeg gjør oppmerksom på meget sterke bilder på videoen fra Youtube, som jeg velger å legge ut for...

For mange shots kan være dødelig

   Ilustrasjon Foto VG.no Ungdom ønsker at foreldre setter grenser for alkoholdrikking. Dette kommer fram i en ny undersøkelse gjort...

Lukk