Prinsesse gemal Ari Behn synes selv at han har holdt kjeft lenge nok. Andre vil kanskje si at han har sagt mer enn nok.

– I følge en større avis er det liten tvil om at Ari hadde godt av å komme seg ut av dørene hjemme i Lommedalen. Nå bor han sammen med sin flotte Märtha og sine tre døtre i det meget fasjonable Angel Islington-kvarteret, nordøst i sentrum av storbyen.

Et område for forfattere, skuespillere og kunstnere. Leiligheten de har kjøpt skal ha hatt en prislapp tilsvarende 18 millioner kroner.

Her vil paret bli boende på ubestemt tid. Ari for å skrive og tegne, barna for å lære godt engelsk. Ari har takket ja til et skriveoppdrag for Norges største avis i sin tid som London-er.

 

Ari Behn (40) Sutrekopp eller multikunstner? Foto: Odd Iversem/NRK

Forfatteren er en dramatisk fyr og liker å provosere, det vil vi merke i alt han skriver i tiden som kommer. Om hverdagslivet, sosiologien og estetikken i en av verdens største og mest støyende byer.

– Han provoserer mange allerede i første nummer. Han begår den største feil av dem alle. Han BYTTER favorittlag i fotball. Ingen bytter lag Ari, uansett om du flytter til Arsenals del av London. Skammelig. Ingen, som har har forståsele av den ekte engelske lidenskapen engelskmenn, nordmenn ogmange andre har for den britiske fotballen- bytter lag. Punktum.

Ari har neppe vært på mange fotballkamper.

– Nå når Ari endelig har kommet seg ut av landet kan det virke som om at han ønsker oppmerksomhet igjen. I Norge har man ikke kunne se prinsesse-gemalen på flere måneder.  

Han har stort sett holdt seg hjemme med sine tre døtre. Märtha har representert familien på egne hånd i denne perioden en rekke ganger. Alt kunne tyde på at Ari hadde blitt folkesky.

– At han bruser med fjørene igjen nå, på god avstand fra norsk presse blir litt patetisk etter min smak. Allikevel er jeg stor fan av Ari Behn. Hovedsaklig fordi han er en fargeklatt, en kunstner med baller store som fjell.

-Det har vært stille rundt Ari de siste årene. Sett bort i fra TV serien sammen med beste kompis, fotograf Per Heimly. En av gutta fra «den nye vinen» gjengen som Ari selvutnevnte.

Ari Behn stikker hodet fram der han vet at det vil bli bråk. Han har selv innrømmet å ha vært inne på teppet til sin kjære svigermor, Dronningen ved fler anledninger. Da tipper jeg at han fikk så ørene flagret og vell så det.

Sikkert vel fortjent.

Multikunstneren Ari Behn er noen ganger sutrete, men jeg vil han så inderlig vell. Han er en mann på siden av tiden han lever i. Han elsker nok sin familie, Märtha og sine barn mer enn livet selv. Ellers er det ikke sikkert vi har vært så heldige å ha Ari Behn å snakke om.

Hans aller største forbilde er Hans Majestet Kong Harald V. 

Det forteller egentlig det meste om Ari.

 

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Tar du deg stadig fri på ukens siste arbeidsdag? Da er du ikke alene!

Stadig fler tar seg en velfortjent fridag, ofte på fredag. I følge Statistisk sentralbyrå (SSB) så er det fler og...

17-åring sterkere enn de fleste menn, løfter 105 kg i markløft!

17 år gamle Suzsnne fra Bergen er sterkere i de fleste andre jenter på samme alder. Suzanne Svanevik er bare 152 centimeter...

Lukk