Den amerikanske storavisen The Wall Street Journal hevder å ha nok bevis som nagler legende Lance Armstront til utstrakt dop bruk-

(Dagbladet): The Wall Street Journal skriver i dagens avis at de vil komme med avsløringer som knytter Lance Armstrong direkte til systematisk doping. Dette ifølge bloggen SF Weekly.

Avsløringene skal komme på trykk i morgen – samme dag som Tour de France starter i det som blir Armstrongs siste ritt rundt Frankrike.

Touren starter som kjent lørdag 3. juli-

Bloggen sykker.vgb.no  har mye om Lance Armstrong´s karriære, anbefales. http://sykkel.vgb.no/2010/07/01/lance-er-preget-av-oppveksten/

Jeg kommer med mer nyheter om denne skandalen så snart det foreligger mer info-

Wall Street Journal har vært i kontakt med Trek-sjef Robert Burns. Han bekrefter at selskapet var kjent med at enkelte av syklene plutselig dukket opp på internett, der de var til salgs. Han hevder imidlertid at han ikke vet hva pengene ble brukt til.

Amerikanske myndigheter har startet en omfattende etterforskning av US Postal-laget til Lance Armstrong. Den føderale etterforskeren Jeff Novitzky, som felte Marion Jones i Balco-skandalen, leder arbeidet.

Han skal, ifølge WSJ, allerede ha vært i kontakt med Trek i forbindelse med de siste anklagene til Floyd Landis.

Dersom Novitzky klarer å bevise at penger fra det statlige selskapet US Postal ble brukt til å finansiere dopingbruk gjennom en årrekke, kan Armstrong og Johan Bruyneel få mer å svare for. I så fall er det snakk om bedrageri.
Enkelte medier har også hevdet at Kristin Armstrong skal samarbeide med Novitzky. Hun skal, ifølge Floyd Landis, ha vært vitne til flere dopingoverleveringer fra ektemannen.

Men dette er vel en skandale som mange egentlig bare har ventet på-

Har du hatt mistanke til at Armstrong har vunnet mange Tour de France med dop i blodet?

WONDERKID BOASON

I morgen debuterer han i Tour de France. I fjor syklet han verdens nest største etapperitt. Samme år som Giro d’Italia feiret sitt hundre års jubileum, ble Edvald Boasson Hagen tidenes tredje yngste etappevinner.

23-åringen er blant verdens beste temposyklister, han behersker klassikerne, han er svært rask i spurten og han er sterk nok til å gå i brudd og kjøre fra de andre mot slutten.
Med andre ord – noe i nærheten av en komplett syklist.

Jeg tror det er større sjanse for at Edvald stikker av med den grønne skjorta enn Thor gjør det mest pga Hushovd´s skade tidligere i vår.

I dag braker det løs, og mer enn bare på posivit vis- Jeg er sikker på at det blir ryttere på styggelisten også i år- Men jeg er så naiv at jeg er sikker på at det ikke blir en nordmann…

http://www.vg.no/sport/sykkel/tour-de-france/2010/artikkel.php?artid=10002502

http://www.vg.no/sport/sykkel/tour-de-france/2010/artikkel.php?artid=10009932

http://www.vg.no/sport/sykkel/tour-de-france/2010/artikkel.php?artid=10002521

kilde vg.no

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
I dag ryker Brasil

Jeg tror de orange slår ut Brasil av VM i dag fordi de har et bedre lag- og så snart...

Kristiansund -perlen ved havet

 BY VED HAV-  DET BLÆS!! Kristiansund, byen helt ute i havgapet på Nordmøres kyst. En av Møre og Romsdals tre...

Lukk