Stort større får du nesten ikke klubbkamper. Arsenal, er et av de såklat 4 store i England, Og Barcelona er et av to giganter fra Spania.

8 delsfinale i Champions League og det spilles over to runder hjemme og borte. Sammenlagt vinneren går til kvartfinale. Det er også her pengene ligger. CL er en pengemaskin av enn annen verden. Vinneren får mange millioner kroner, nøyaktig beløp har jeg pr i dag ikke klart å få tak i.

Noen som har disse tallene så vil jeg gjerne høre fra dere.

Barcelona må sees på som favoritt til tross for at Arsenal er gode hjemme. Men londonerne har et ungt mannskap, Barca har langt mer erfarne spillere.

Verdens beste spiller, Lionel Messi har vært i Barcelona siden han var 12 år, og har på den tiden utviklet seg til å bli tilnærmet den komplette spiller, hvis man kan kalle noen det. Han har alt en gos spiller skal ha, minuset må være på hodet da kunstneren kun er 169 cm høy-

23 åringen har scoret 21 mål i den spanske ligaen og gjør ikke annet sesong inn og sesong ut. Han er oppe i smått fantastiske 170 mål for verdens største fotballklubb, og ja du hørte riktig. Han er 23 år gammel-

Skal du se en kamp i år, så anbefaler jeg og ta en titt på dette Barcelona laget. Og gjeren mot et så godt lag som Arsenal. For de blir ingen kasteball på Emirates, her kan de slå alle. Men jeg har Barca som en knapp favoritt, og det er fordi det er verdens beste klubblag.

Arsenal har både Fabregas, Diaby,  Van Persi og Walcott. Alle blant de bedre spillerne i Premier League-

Men det holder ikke mot Barcelona- klubben som er eid av fansen, og som ikke har annen reklame enn den de gratis gir til UNICEF. Man kan bli nostalgisk av mindre…

Messi er nemlig ikke alene. Han har med seg andre spillere som slett ikke er så verst de heller. Victor Valdés  i mål. Slett ikke så verst keeper det. Pyol og Piqué er kjente navn vi har sett mange ganger. Iniesta Pedro, og Xavi.

Mascherano kan få spille på engelsk jord igjen etter overgangen fra Pool men det er jeg ikke overbevist om. Samt  Villa og nevnte Messi. Der Pedro faktisk har satt flere av de store stjerner i skyggen denne sesongen, verdensmester for Spania han også.

Det blir et jevnt oppgjør, men skal du tvinge meg til å få et sluttresultat så sier jeg seier til Barca, 2-1!

Jeg gleder meg vilt!

Finalen går på Wembley i London 28 mai.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Snakker du om sex hjemme?

Synes du det er vanskelig å snakke om sex med foreldre og de hjemme? Er det flaut å spørre om...

Hvorfor er vi her?

Stephen Hawking er kanskje den som har det beste svaret. http://www.hawking.org.uk/ Han har jobbet utrettelig med gåten om hvorfor er...

Lukk