Deadline Day, overgangsvinduets siste dag, da alt kan skje. Ser ut til at Arsenal av alle topplagene sliter mest, faktisk så kaotisk er det rundt London-klubben, at det ligner på en krise. 

På siste trening var Arsene Wenger rasende på sine spillere, etter det famøse og flaue tapet mot Liverpool som endte med 0-4 tap.

Spillere som hever millioner av kroner per uke, virket hverken interessert i å spille fotball eller gjøre om de hadde fått beskjed om. Problemene er mange og sammensatt, det er ikke bare manglende engasjement fra spillerne, men også eierene i Arsenal virker direkte handlingslammet.

Arsenal’s players are reportedly keen to see the back of Alexis Sanchez.

Telegraph

Verst er det kanskje at en enkeltspiller tror han kan være viktigere enn laget han spiller på. Å tvinge gjennom et salg, ved å spille ræva og vise svært liten vilje til å jobbe for laget blir aldri tatt godt imot.

Alexis Sanchez – på vei bort fra Arsenal Foto: Wikipedia.org

At Liverpool har endelig fått tilslag på Alex Oxlade-Chamberlain for £35 mill. i det som skal være en 6-års avtale, og som er dyreste spiller solgt fra Arsenal, regnes som en liten bagatell, sett i lys av hvilke resultater «The Gunners» har hatt siden sesongstart og hvilke problemer Arsenal står i. Enda det kun er spilt tre kamper, der kun én er vunnet – sliter Arsene Wenger med spillergruppa.

Eksperter nær Arsenal, mener problemer er todelt, det ene problemet er Alexis Sanchez, og det andre innstillingen til resten av spillerne, som mer enn gjerne ser at chileneren forlater Emirates Stadium, snarest.

28-åringen gjorde 24 mål forrige sesong, og en Sanchez i form og spillevillig er utvilsomt en god fotballspiller, men etter en lang sommerferie, var kroppsspråket og viljen til å jobbe for Arsenal-drakta og fansen langt unna i første kamp for sesongen. Faktisk ble Alexis Sanchez hudflettet av SkySports eksperter etter brak-tapet mot Liverpool.

En uinteressert spiller ødelegger for resten av spillergruppa, Sanchez er per i dag et rottent eple som bør skjæres vekk snarest, om Arsene Wenger skal få orden på klubben.

Arsene Wenger ser ut til ikke å få gjennomslag for ønsker om å forsterke laget, enda det ligger an til at utskjelt Sanches har en idiotisk pris på hele £70 mill. noe som ikke henger på greip. Manchester City har merkelig nok lagt inn et bud på £50 mill., men dette er avvist av Arsenal.

Fansen hos en tradisjonsrike toppklubben er rasende og mener dette overgangsvinduet som stenger om få timer, er det verste i manns minne – noe som er jævlig lenge i engelsk fotball sammenheng.

Også Mesut Özil har vært et blaff av det alle vet at tyskeren kan på gode dager, og i Real Madrid var Özil en av verdens beste. For Arsenal og fansen er det lenge siden de kunne si seg fornøyd med innsats og innstilling for 28-åringen.

Både Özil og Sanchez har kun ett år igjen av kontrakten med Arsenal. Skal de få igjen noe av alle de millionene de betalte for de blasse stjernespillerne, må de selge snarest, eller senest i januar-vinduet.

Med den adferden disse spillerne har vist, er det rart noen lag er villige til å betale silly-money for død ved. Arsene Wenger kan slite voldsomt med å sitte kontraktstiden ut i Arsenal, ut neste sesong.

 

Kilde: Telegraph

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Keita til Liverpool – Done deal!

Nå tar det skikkelig av i overgangsvinduets siste timer. Liverpool betaler hele £48 mill til RB Leipzig for Naby Keita...

Overgangsvinduet – nå skjer det!

Kun timer igjen av overgangsvinduet gjør at lagene med mye penger, forsterker sine respektive tropper. PSG bruker f.eks €155 mill...

Lukk