Tidligere IDOL-deltager Maria Mohn fra Fredrikstad var like sjokkert som resten av IDOL Norge når storfavoritten Astrid Smeplass ble sendt hjem fra Norges største sangkonkurranse. 

Maria Mohn, en av Norges beste og fineste deltagere gjennom IDOL´s historie skrev på Facebook: “Ble helt blank i øya og helt oppgitt. Så leit at denne vakre, fantastisk talentfulle jenta røk ut i kveld. Hun og Eirik var jo de selvskrevne finalistene! Jeg har kjøpt singelen din @astridsmeplass – du er helt skjønn og jeg så på Idol pga deg denne våren. Lykke til videre!”

Bedre kan det knapt nok sies. Marias helt nye singel kan du lett skaffe deg via iTunes, den er kalt “Her Shoes” og må bare oppleves. IDOL hjalp Maria til å vise seg fra sin beste side, og er nå hun en meget etablert artist med base i Fredrikstad, bare merk deg navnet du, Maria Mohn.

– Allikevel kan ikke Astrids alle fans, meg selv inkludert klandre andre enn seg selv. Dommerne sa også sin ærlige mening, og var direkte forbandet på det norske folk som ikke så Astrids fantastiske talent, langt mindre brukt tid og tellerskritt nok til å stemme henne videre.

Astrid Sugaren gikk videre på Smeplass´s bekosting, hun fikk dermed de stemmene hun trengte for å komme videre. Da kan man spørre seg, hvorfor røk storfavoritten ut? Fordi alt for mange trodde at det var en selvfølge at hun gikk videre og lot derfor la være å stemme.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3h3w7HxXokQ[/youtube]

Det ble Astri Smeplass´s bane i IDOL 2013.

Det er isolert sett trist at en konkurranse blir avgjort på ignorante, late og dumme IDOL-fans, for Astrid gjør det ikke så mye fordi hun har vist for så mange at hun kan synge, hun er en artist, blendende vakker med en stemme som kan gjøre granitt så mykt som smør.

Jeg har ikke peiling på musikk, men tør påstå at Astrid Smeplass vil leve av musikken og stemmen sin så lenge hun selv ønsker, og jeg er heller ikke i tvil om at hun får platekontrakt på lik linje med årets vinner i IDOL 2013.

Hvem det blir er det ingen som kan gjette seg til fordi det er så ubestemt hvem som stemmer på sine favoritter. Jeg har skrever mer enn 50 blogginnlegg som omhandler Maria Mohn, og IDOL generelt, i de aller fleste har jeg påpekt viktigheten av å stemme på den favoritten som du mener fortjener å vinne.

– Stemmer man ikke så skjer det nettopp slike ting, at IDOL´s største stjerne ikke er med videre. Det er tap for alle parter og jeg er helt sikker på at TV2 mister mange hundre tusen seere fordi at storfavoritten er ute av IDOL-sirkuset.

Man kan irritere seg over det i lange baner, men vi har ikke andre enn oss selv å takke. Hadde vi tatt oss tid til å svi av et kontaktkort eller to, så ville vi kunne ha fått en drømmefinale med f.eks Eirik og Astrid Smeplass.

Det er fortsatt gode deltagere med kommende artister i magen med i i IDOL. Den største stjernen er allikevel stemt hjem. Med manglende stemmer fra deg og meg.

– Når Astrid Smeplass er ute med sitt første album er det få om noen, bortstett fra hun selv som husker den alt for tidlige exiten i IDOL 2013, starten på hennes musikalske karrière som vil bli husket av generasjoner.

Astrid Smeplass fra Rennebu i Sør Trønderlag er fortsatt 16 år gammel og etter manges mening i en helt annen liga enn de aller fleste andre IDOL deltagere.

– På vegne av det norske folk, unnskyld Astrid. Vi som er glad i deg, din musikk, og din stemme så har vi  sviktet på alle punkter.UNNSKYLD på vegne av dine norske fans. De som allerede kjenner deg god vet at du vil bli en stor stjerne i Norge, og det er bare snakk om tid før et internasjonalt gjennombrudd.

Astrid Smeplass er allerede en stor stjerne.

En kommende verdensstjerne!?

Vargas

 

 

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Rocky- Filmens underdog som nådde toppen

Sylvester Stallone er muligens en middelmådig skuespiller, men traff et stort publikum da han slo igjennom som bokseren "Rocky". En...

Lukk