Atle og Marianne Foto: SIDE2.no

Atle Pettersen var suveren og vant fortjent til tross for fantastisk innsats av hele Norges Kari Traa. 

I sesongens siste program fremførte hvert dansepar tilsammen tre ulike danser: en standarddans, en latindans og en selvkomponert showdans.

Atle har imponert etterhvert. Han kom bra ut, men progresjonen har allikevel vært formidabel. Den Olympiske gullvinner Kari Traa og Egor Filipenko har levert varene gang etter gang, og gitt Atle og Marianne Sandaker kamp helt fram til siste dans.

Atles makker, Marianne Sandaker har fått ros ved flere anledninger av dommerne, så også i finalen. Dommer Trine Deli Kleve tok til tårene da Atle og Marianne var ferdig med siste dans, et verdig punktum klarte hun å stotre fram før alle fire gav samlet 4 x 10 poeng.

– For første gang på mine syv sesonger i «Skal vi danse» så sitter jeg med tårer i øynene. Det var så gøy, skrøt Trine Dehli Cleve, mens Christer Tornell også tørket tårer.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cDLcoUYlFHI[/youtube]

 

Vinneren av «Skal vi danse?» har mange baller i luften samtidig som han har trent dansing hver eneste dag i 10 uker. På det meste ble det trent syv timer pr dag for å nå målet. Han slapp ny skive 11. november («Based on a true story»), og han har fått smykkemodell-avtale med Italienske Police.

22 åringen har hatt braksuksess siden han var med på TV2s «X- Factor». Nå vil Atle være å se over hele landet fram til Jul på posters, i magasiner og i alle butikkene som selger merket «POLICE». Den nye platen vil også være å få kjøpt i de samme butikkene.

 

Atle Pettersen og Marianne Sandaker  fikk 116 av 120 poeng i finalen Foto: SIDE2.no

– Atle er fortsatt singel, til tross for massiv rykteflom om at det skulle være en romanse på gang med Rachel Nordtømme. Dette har derimot blitt avvist av Pettersen selv. Jeg konsentrer meg om dansing har han uttalt til «God Kveld Norge».

Til tross for å være en populær kar blant damene så har det ikke vært så mange navn som har vært linket til den sjarmerende Skiens karen. Det er grunn til å tro at han ikke har manglet tilbud fra mange hold.

Nå skal Atle ha en velfortjent pause før han skal promotere Police-produkter  fram til Jul, samt signere plater over hele Norge.

Gratulerer Atle og Marianne!

 

 

- Smigrende at de valgte meg

Atle Pettersen fronter smykkegiganten POLICE Foto:  POLICE / Joon Brandt

 

 

Vargas

 

Kilde

 

 

VG.no

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Anders Behring Breivik kan bli skutt

  Man skal ikke oppfordre til å bryte loven, men det er ikke helt utenkelig at det ligger så mye...

Norges tredje største by lite besøkt av østlendinger?

  Det er en perle av en by som ikke blir besøkt av nordmenn like mye som den burde. TRONDHEIM....

Lukk