Overgangsvinduet er vidåpent til 3. februar, det betyr store muligheter for alle lag å gjøre endringer. Noen lag behøver mer endringer enn andre. Real Madrid er i fritt fall, noe som kan føre til at selveste Ronaldo blir gjenforent med José Mourinho. 

Et annet lag som sliter er Arsenal og dere trofaste manager, Arsene Wenger som gikk på sitt aller første tap mot Bournemouth denne helgen. Dortmunds stjernespiss, urokråka Pierre-Emerick Aubameyang skal være på vei. Prislapp: €60 mill.

Alexis Sanchez skal etter det vi erfarer være enige med Manchester United om en overgang pålydende £35 mill.

  Pierre-Emerick Aubameyang Foto: Wikipedia.org

Thomas Lemar i Monaco, er en annet navn som nevnes til Arsenal i dette vinduet, som det fortsatt er noen uker igjen av. Backen Mathieu Debuchy kan være på vei til St. Etienne, da han har fått begrenset spilletid denne sesongen.

Foreløpig er det åtte managere som måtte gå fra sin post i Premier League. De fleste fra lag på nedre halvdel, foruten Evertons Ronald Koeman. Se ikke bort fra at det kan være flere lag som ønsker å gjøre endringer på ledersiden.

Arsene Wenger har mange tilhengere i Arsenal, men også fiender som gjerne skulle sett ham bli erstattet. Dette skjer nok uansett ikke midt i sesongen.

Jurgen Klopp fikk opplevde sin største seier som Liverpool manager, da Manchester City ble stilt til veggs, mens sitt første tap for sesongen, i en fantastisk kamp som endte med 4-3 til Klopp og co.

Chelsea skal ifølge Sky Sport, være interessert i å hente West Hams Andy Carroll, men det tror vi ikke så mye på.

I dagene og ukene som kommer, er det liten tvil om at det er enorme summer som bytter eiere på overgangsmarkedet. Vi lover å gi deg det aller viktigste som skjer, så raskt vi kan.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Tren deg lykkelig!

Tren deg lykkelig! De fleste vet at trening er godt for helsa, men ikke alle vet at regelmessig fysisk aktivitet...

Hva er seksuell trakassering?

Hva er seksuell trakassering? For unge mennesker kan det være vanskelig å vite hvor grensene går. Flørt kan fort utarte...

Lukk