AVATAR – nå på Disney+, en film for hele familien, et fantastisk eventyr for kresne filmelsker. Filmen AVATAR – The Way of Water har alt. Selv om noen særlig amerikanske andre tunger vil hevde at den er kjedelig og langdryg. Så skjønner vi ikke den kritikken. Filmen er et mesterverk, intet mindre.

Bergenet lesetid: 4 minutter

Disney+

NRK Filmpolitiet gav de terningkast seks. Som jo er både riktig og velfortjent. Endelig kommer AVATAR tilgjengelig for alle som har Disney+. Kanskje den aller beste streamingtjenesten av alle. Og den er billigere enn de fleste andre også.

Les også: Slipp sommerstemning løs

Det har gått 13 år siden den aller første AVATAR-filmen kom, denne nye er en direkte oppfølging av den forrige. Spenningen fortsatt på planeten Pandora. Et fiktivt paradis der de blå na´viene Jake Sully og kjæresten Ney´tiri har fått tre barn og et adoptivbarn. Himmelfolket, altså menneskene – blir nok en gang fienden.

Familien og hele stammen blir tvunget på flukt til sjøfolket. Metkayina-klanen som holder til i nord. For å slippe unna av onde mennesker som vil gjøre landområdene til sine. AVATAR – The Way Of Water er ikke bare en film, men en fantastisk historie, et eventyr du bør få med deg.

James Cameron, regissøren over alle regissører har laget nok et mesterverk.

4K

Vi anbefaler at du ser den sammen med dine nærmeste. Selvsagt kommer den i 4K Ultra HD, på Disney+.

Alt du behøver er å vite at du har 4K HDMI-kabel, 4KTV og at din Apple TV eller annen type kilde, også er i 4K. Først da før du de fantastiske bildene som vist på kino.

AVATAR - nå på Disney+

Image by Gerd Altmann from Pixabay

7. juni vil tusenvis av nordmenn se AVATAR – The Way of Water hjemme i stua, på Disney+. Kan hende flere allerede har sett den på kino, ja, film er og blir best på kino, vi vet. Men det betyr ikke at man ikke kan se god underholdning hjemme fra sofakroken også.

Les også: Hvor god er TV-serien “Succession”, egentlig?

AVATAR – The Way of Water fikk selvsagt Oscar for beste visual effects I mars I år.

LOS ANGELES — “Avatar: The Way of Water” took home the Oscar for best visual effects Sunday night.

“Avatar” beat out “All Quiet on the Western Front,” “The Batman” and “Top Gun: Maverick.”

The film already had a lot to celebrate: It is the third highest-grossing movie of all time.

The James Cameron sequel has earned more than $2.2 billion worldwide.

The film headed into the Oscars on Sunday with four nominations, including best picture.

ABC11.com

AVATAR3

Om du velger å se filmen på kino eller hjemme – sørg for å se den sammen med mange andre. På den måten får man se en hyggelig langfilm som er så mye mer enn en fantastisk opplevelse. AVATAR – The Way of Water er kanskje den ultimate filmen på grunn måten den er laget på. Det er en kompleks og kostbar film.

En film som det vil bli snakket om i generasjoner.

De fargesprakende efekten ser så naturlige ut, men det er altså fantasi og teknologi på svært imponerende vis, som lurer oss til å tro på alt vi ser, som helt ekte. Men filmen er laget i det digitale domenet av folk som kan dette. James Cameron og Jon Landaus team er i ferd med å lage AVATAR 3.

Den kommer i desember 2024. Vi har allerede begynt å glede oss.

Husk å sette av 7. juni til å se film på Disney+ du også.

Vargas

Pin It on Pinterest