Begge deltar i VM i poker i Las Vegas

Foto: TV2.no

VM i poker går av stabelen i gambler-by nr 1, selveste Las Vegas. Og det er enorme summer det spilles om. Både Ski-esset og legestudenten har gått videre fra runde 1 og de fortsetter med spillet mandag.

Etter at han tapte for Aylar i poker-NM tidligere i år, er det blitt inngått et kreativt veddemål mellom de to foran VM i Las Vegas.

– Veddemålet innebærer at hvis jeg vinner må Petter stille i full mundur på en catwalk, og hvis han vinner må jeg gå skirenn. I tillegg må den som taper gi 10 000 kroner til et veldedig formål, og beløpet matches av Vi Menn og Betsson. Jeg gleder med allerede til å se Petter på catwalken i kvinneklær, sier Team Betssons, Aylar Lie til Massiv.

Smellvakre Aylar knuste Northug i NM så har nok Northug ventet hardt og lenge på revansje. Petter er kjent for å hate å tape, men ligger foreløpig bak Aylar i spillet i Vegas.

Næringsminister Trond Giske gikk til frontalangrep mot profilerte pokerspillere under et seminar i Stavanger i forrige uke.

– Ingenting provoserer meg mer enn idrettsutøvere som reiser til Latvia for å spille poker, sa Giske ifølge Aftenposten.

– Heldigvis er det ikke politikerne som bestemmer hva etablerte skiløpere og andre kjendiser driver med på fritiden. Argumentet om at kakeselgende mødre og andre som gjør alt de kan for å holde hjulene i gang i fattige klubbkasser er nå en ting, noe annet er hva folk gjør med sine egne penger sammen med tungt satsende sponsorer.

Sør- trønderlag skikrets hadde ikke vært satt på verdenskartet uten Petter Northug, så det blir litt feil etter min mening å sjikanerer pokerspilleren Northug med tanke på hva han har gitt til idretten sin.

– Han får si akkurat hva han vil. Hva Tond Giske sier om andre folk, det driter jeg i, sier Northug til NRK.

Giske begrunnet utbruddet med at det blir mindre midler igjen til norsk idrett når nordmenn bruker penger på utenlandske spillselskaper.

 

Foto: sladdr.com

Aylar Lie skal prøve å spille så godt som mulig og vinner hun mye penger så har hun planene klare for hva hun skal investere summen i.

– Ja, da skal jeg kjøpe meg en ny leilighet. Men først må jeg slå Petter Northug og de andre, sier Aylar til TV2.no

Poker er et komplisert spill der man skal ha god hukommelse, kløkt og et poker-tryne som ikke «sier» noe til de andre i spillet om hvordan kortene man sitter med er. Har man en god «hånd», så er det lett å vise det for andre.

Aylar har foreløpig balle-taket på Petter Northug, men det meste blir avgjort 11. juli

http://www.thepokeratlas.com/city/las-vegas/228/

 

 

Vargas

 

 

Kilde

http://www.tv2.no/underholdning/gkn/aylar-lie-videre-i-pokervm-dette-er-utrolig-stort-3536318.html

 http://www.nrk.no/sport/langrenn/1.7708475

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Thor Hushovd- Oksen fra Grimstad imponerer alle

Det er ikke tilfeldig. Den bom-sterke nordmannen er den første nordmann som leder Tour de France og han er allerede...

Lommetyvene lurer deg lett

  VÆR PÅ VAKT- NOEN ER UTE ETTER PENGENE DINE Du kan ikke være forsiktig nok med egne verdier i...

Lukk