Et av verdens største boy-band kommer til vakre Fredrikstad i sommer. Byen ved Glommas utløp er mest kjente for å ha et fotball-lag uten økonomisk styring, Raymond og den flotte Gamlebyen.

Nå ser det ut til at «Plankebyen» også blir satt på kartet en gang for alle som en festival- og konsert by.

Månefestivalen har gjennom en årrekke vokst seg så stor at den er kjent langt uten for landets grenser. I år blir det også midtsommer-konsert med selveste Marion Ravn og Sivert Høyem. Som ikke det var nok, Fredrikstad skal i år arrangere «The Tall Ships Race» fra 12. til 15. juli, og det for andre gang. Og det er i denne sammenheng sommerbyen får besøk av det legendariske guttebandet.

Fredrikstad har sine egne musikalske helter gjennom blant andre CC Cowboys, Maria Mohn og Odd Rene Andersen. De er selvsagt gode nok lokalt, men ha det helt klart- det bandet som kommer på besøk i juli er et verdenskjent boy-band, kanskje det største.

Både anmeldere og publikum skamroste Backstreet Boys i mars da de spilte for stappfulle hus og utsolgte arenaer i Norges fire største byer. Aftenposten trillet til og med en 5’er på terningen på konserten i Oslo. Gruppa som ble dannet i 1993, i Orlando, Florida har solgt mer enn 130 millioner album.

Bandet består av Nick Varter, Howie Dorough, Brian Littrell, A.J McLean. Kevin Richardson frolot gruppen i 2006, men kom senere tilbake. Backstreet Boys er bland de få band som noen gang har klart å få sine ni første album, inn på Top 10 til den meget anerkjente Billboard-listen.

Om du ikke er opptatt av musikk, men glad i god stemning og har lyst til å oppleve levende legender- så har du sjanse nå. Fredrikstad er en av Norge flotteste byer og ingen byer er vakrere på sommeren. Bare 30 minutter unna kommer du ytterst til Hvaler-skjærgården.

Har du ikke lagt sommerferie planer så har du her fått tidenes beste forslag.

Billetter til konserten kan du bestille her. 

 

Kilde: Arrangør, Atomic Soul og Fredrikstad kommune

Vargas

 

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Big Brother – Endelig tilbake!

Big Brother er den ultimate reality- kall det gjerne reality-sjangerens mor! Du kan selvsagt være blant deltagerne som blir steng...

Tenåringsjenter tar toppløs selfies for å få likes!

Tenåringsjenter tar toppløs selfies for å få likes! Norske tenåringer er blant de mest aktive i verden på sosiale medier....

Lukk