Prøv å sett deg inn i min situasjon. Jeg er en dødspen jente med en herlig utstråling og alle skulle ønsket de så ut som meg. Hver dag får jeg mange blikk fra både gutter og jenter som tenker mye sexy ting om meg. Jenter har en tendens til å klikke på meg når typen deres begynner å legge an på meg, men ærlig talt.. Sett dere inn i typen deres sin situasjon. Når jeg går forbi han, hva tror du skjer oppi hodet hans egentlig?

– Han ser rumpa mi som ikke kunne vært mere velskapt. Puppene mine som er akkurat passe små. Blikket mitt som han tror jeg har rettet mot han, men som egentlig bare ser tvers igjennom alle. Smilet mitt som er så sjarmerende at jeg kan smelte et tre bare ved å gå forbi. Og i det han blir overveldet av min perfeksjon, tenker han mest sannsynlig «Oh my, check out the brain on that girl». 

– Tenk deg godt om før du kritiserer meg eller blir sint på meg fordi typen din har lyst på meg. Det er faktisk ikke min feil at jeg er født perfekt akkurat som det ikke er noen som kan noe for at de blir født med downs syndrom.. Og hvis du noen gang tror du kommer til å bli like bra som meg på noen som helst måter så kan du jo spørre typen din hva han tror for da kan jeg imponere deg med at jeg vet at svaret ville vært «ehhh, nei!» 

 Marked_TF89536 copyFoto: Copyright Tord Fulgstad Photography

 


For å se flere bilder fra denne fotoshooten kan du klikke HER !

 

♥ XoXoXo & Kuss Kuss til alle mine fans ♥

Dette innlegget er lånt og godkjent av Norges mest sexy blogger, MissNinja.blogg.no

 

Vargas

Tags: kvinner, menn, Miss Ninja, sexy

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Big Brother- nye deltagere!

http://www.youtube.com/watch?v=M9wl6WBBVhs Big Brother elsker å overraske både deltagere og ikke TV-seere. Nå kommer det inn to nye deltagere, den ene...

Engelsk Fotball- billettprisene øker for mye

Dessverre er det store problemer i det engelske samfunnet der arbeidsløsheten stiger for hver måned. Det blir ikke stort bedre...

Lukk