Paris Saint Germain, best kjent som PSG, er en av de beste klubbene i Frankrike. De skal i følge britiske nettaviser ha innledet avtaler med både Tottenhams manager Villas- Boas og hans juvel Gareth Bale. 

Om den meget populære briten forsvinner fra London-klubben er det til fansens store skuffelse, både Barcelona og Real Madrid skal også være klare med seddelpressa for sikre seg den elegante og mål-kåte vingen.

De aller fleste store stjernene i engelsk  og europeisk fotball er på sommerferie, på de fineste og dyreste hotellene og strendene i verden. i følge «Sporting Intelligences» undersøkelse er det ikke økonomiske problemer som plager de største stjernene.

På Britannia Stadium har det utrolige skjedd, sesongkort-salget har økt etter at Premier Leagues mest utskjelte manager, Mark Hughes har tatt over Stoke.

New man in charge: Mark Hughes was appointed as Stoke boss

Kan Stoke og MH overraske? Foto: Mailonline.co.uk

– De to engelske klubbene som ligger høyest på lista over best betalte klubber i verden er Manchester City og Chelsea på henholdsvis 3. og 4. plass. Manchester City har et lønnssnitt på 41,28 millioner kroner, mens Chelsea har et snitt på 37,37. Manchester United og Liverpool ligger på ca 30.00 millioner kroner pr. måned.

Et tankekors når du i disse dager føler deg mer rik enn på lenge med både skattepenger og feriepenger på konto.

Kroaten Dejan Lovren har signert for Southampton i en avtale som skal ligge på £8,5 mill.

Nani er på vei til Arsenal fra Manchester United for ca £9 mill, og  Real Madrids Gonzalo Higuain skal også være svært nær en avtale hos Arsene Wenger. Laurent Koscielny, går fra Gunners til Barca i en avtale verdt £9,5 mill.

Scott Parker og Jermain Defoe er blant 10 spillere på White Harte Lane som har fått beskjed om å finne seg en annen arbeidsgiver.

Owen Coyle er ny manager i Wigan, og Steve Lomas, den tidligere West Ham spilleren har gått over til «fienden» og har signert som ny manager for Millwall.

Til slutt er det verdt å nevne at den tidligere manageren til gamle Wimbledon, best kjent som the Crazy Gang- Joe Kinnear er tilbake i Premier League. Denne gang som sportsdirektør hos Newcastle.

Hos Wolves er det stille før stormen, men det skal selges (gies vekk) før ny spillere kjøpes/leies inn.

 

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Eli og Carl I Hagen samt Erik Søfteland til «Skal vi danse»

Endelig er deltagerlisten klar! Mange overraskelser og noen som utmerker seg som favoritter. Mest overraskende er det at Carl Ivar...

Kjærlighetssorgen er rå og brutal, du tror du dør….

Det ble slutt etter en krangel... - Når du vet det er over, tårene renner og er saltere enn noen...

Lukk