Paradoksalt nok er salget av Gareth Bale til Real Madrid, signerer sannsynligvis denne uke- det som kan gi Tottenham muligheten til å sloss om seriegullet denne sesongen. 

– Flere gode spillere har levd i skyggen av juvelen Bale, nå kan disse få lov til å blomstre, enda flere av disse ikke kan måle seg med engelskmannens ferdigheter på vingen.

Kjøpet av spanjolen Roberto Saldado og det faktum at klubben har penger på bok, og kan kjøpe kloke forsterkninger gjør laget godt nok til å sloss om medalje kommende sesong.

Inn har allerede Nacer Chadli, ving (23) fra Twente kommet- og ikke minst brasilianeren Paulinho (24) Midtbane fra Corinthians. Tilsynelatende tre meget gode kjøp, og Villas- Boas kommer garantert til å svi av mye mer penger innen 31. august.

– Man skal ta de andre lagene med i betraktningen av at London-klubben kan være med å sloss helt i toppen i år. Begge Manchester-lagene har byttet mann i sjefsstolen. De sliter med å forsterke nevneverdig. Foreløpig.

Spurs har en stor og ung stall med masse talentfulle spillere som kan slå ut i full blomst når Bale har reist til Madrid. Med Démbéle, Sandro samt egen-produktet Jake Livermore har kanskje Tottenham en av de sterkeste midtbanene i England.

– Bak i forsvaret er det fortsatt god tyngde, rutine og høyde i Kaboul, Vertonghen og Dawson. Både Defoe og Adebayoe med bøtte-vis med rutine er fortsatt med i troppen og kan sammen og alene score mye mål.

Med penger å bruke og en solid tropp blir det spennende å følge laget fra legendariske White Hart Line, fra første spark i Premier League denne sesongen.

Tips: 3. PLASS

Vargas

Foto: Flickr/  MattBritt00

 

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/article17255523.ab

Tags: Bale, Real Madrid, Tottenham

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Endelig! Radioresepsjonen tilbake på Radio!

RR som programmet blir kalt, Norges morsomste menn samlet i et lite studio på NRK Marinlyst i Oslo. Brødrene Steinar...

Har du plikt-sex med partneren din?

Kvinner som mangler lyst, kan i noen tilfelle la seg gå med på sex med sin partner bare for at han...

Lukk