Gøy at en målvakt er nominert, og la det være sagt, Tyskland og Bayern Münchens Manuel Neuer er verdens beste keeper, men etter vårt syn, ikke verdens beste fotballspiller, det er det fortsatt Cristiano Ronaldo som er, foran Lionel Messi. 

Det er bare de tre nominerte igjen til å vinne den gjeveste prisen, Ballon d’Or.

_80201585_ronaldo_3

12. januar er det på nye kåring av den spilleren som er bedre enn alle andre på kloden. Den prisen er vi rimelig trygge på går nok engang til portugiseren som er mer høy på seg selv enn noe annet. Verdens største klyse er også den beste fotballspilleren i verden, så han kan vel koste på seg å være litt blærete også. Enig?

52 mål på 43 spilte kamper, imponerende selv for Ronaldo å være. Real Madrids viktigste spiller vil løfte trofeet, til stor irritasjon fra hans argeste konkurrent Lionel Messi, vi klarer ikke å se at den lille argentineren gleder seg på Ronaldos vegne.

Messi hadde et ok VM i Brasil, men i Barcelona har han ikke briljert like elegant som ellers, skjønt 49 mål på 53 kamper gir han en fortjent nominasjon til verdens beste spiller, nok engang.

Manuel Neuer er utvilsomt beæret over å være nominert blant de aller bleste, men vil ikke kun bli den beste spilleren i verden siden 1963, da Lev Yashin (Dynamo Moskva) ble kåret til den beste spilleren i verden som keeper. Neuer har holdt målet stengt i 55% av kampene han har stått for klubb og landslag. Imponerende!

Prisen blir delt ut i Zürich i Sveits, i det som er FIFAs store festdag.

Hvem mener du fortjener prisen verdens beste fotballspiller?

 

 

Vargas

 

Kilde: BBC.co.uk

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
MOBDRO- gratis video-streaming, har alt du trenger!

Det er nesten for godt til å være sant, men endelig har det kommet en seriøs nettportal som gir deg...

Emmas nakenbilder havnet på hennes Facebook-profil

Mot sin vilje hadde noen lagt ut private nakenbilder av Emma Holten fra Danmark. For tre år siden fikk hun...

Lukk