Merseyside-klubben går fra den ene rebellen til den andre. Ut med Suarez som biter sine motspillere, til italienske Mario Balotelli (24) som er mest kjent for å ikke klare å kle på seg trenings-vesten, og å se mer arrogant ut enn en hvilken som helst fransk mann. 


Mario Balotelli  er en meget dyktig fotballspiller, men kan på ingen måte erstatte en av verdens beste, nemlig nevnte Suarez som gikk til Barcelona i sommer.  £16 millioner er kanskje ikke noen blodpris, spesielt når man vet at Steven Fletcher gikk fra Wolves til Sunderland for et par år siden for £15 millioner, uten sammenligning forøvrig, men ren og skjær galskap.

Balotelli er en spiss av internasjonal klasse, men han har vært ung og lovende lenge. Nå må han vise hva han kan, legge bort tenårings-faktene og la bena tale for seg. Han bør opp i 15- 20 mål om han skal bli akseptert som arvtager etter Suarez, ellers kan det bli en vanskelig tid for den kontroversielle italieneren.

Liverpool har et meget bra lag, med en spiss som scorer mål, så kan de klare en god plass i serie, som betyr innen topp fire. Om det er Mario Balotelli som er den spilleren som er den berømte siste brikken i Brendan Rodgers puslespill, det får vi vente til våren med å få svar på.

Premier League mistet en av sine største profiler da Luis Suares reiste til Spania, nå har engelsk fotball fått tilbake en spiller som ihvertfall vil forsøke å lage like mange overskrifter. Engelske  journalister elsker spillere som kan finne på å gjøre det merkeligste, i så måte er Balotelli en drømmespiller for tabloid-pressen på ball-øya.

Rodgers, Liverpools meget populære manager sa kategorisk nei til spørsmål rundt en overgang for Balotelli, da Liverpool var i USA på treningsleir før sesongstart. Den gang var det Radamel Falcao som var øverst på blokka hos Rodgers. Falcao har derimot valgt Real Madrid, og brått var den italienske landslagsspissen høyaktuell på ny.

– Fotball er en lag-idrett og Liverpool har en rekke klassespillere, deriblant Daniel Sturridge som har imponerende 36 mål på de siste 50 kampene for rødtrøyene, og den engelske landslagsspissen er utvilsomt Rodgers førstevalg. Fram til nå. Balotelli reiser ikke til Merseyside for å sitte på benken og fryse. Han vil spille fotball og blir garantert å se i tospann med Sturrdige på topp for Liverpool.

Mario Balotelli spilte i Manchester City fra 2010-2013 der han spilte 54 kamper og gjorde 26 mål. Det er all grunn til å tro at 24-åringen debuterer mot sin gamle klubb når Liverpool møter Pellegrinis menn mandag 25. august. Det første av mange gigant-møter denne sesongen i Premier League. 

 

Kilde: SkySports.co.uk

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Rosenborg pisser på Nils Arne Eggens pokaler

Rosenborg fotballklubb med Styreleder Ivar Koteng i spissen behandler legenden Nils Arne Eggen uten respekt, det er direkte skammelig. Eggen...

Lukk