Super Bowl er USA store idrettsfest, nå er det igjen en finale som vil bli sett av 100 millioner av amerikanere, og kun dem. Denne merkelige sporten som få nordmenn har peiling på. 

San Francisco 49ers mot Baltimore Ravens i finalen av Super Bowl.

Klokken 00.30 i natt sparkes den 47. utgaven av Super Bowl i gang på Mercedes-Benz Superdome i Louisiana, New Orleans i USA.

bar-refaeli-05

Foto: science-all.com

Allikevel snakkes det i forkant like mye om hva det koster å ha TV-reklame mellom alle de pausene de har på TV i USA. Her stoppes kampene for å gjøre plass til reklamer med kostnad på ubegripelige summer.

En av verdens mest sexy modeller, Bar Refaeli ble valgt av IT selskapet “Go Daddy” til å kysse en nerd. Dette ble  i meste laget for CBS som har ansvaret for Super Bowl. USA er som kjent dobbeltmoralens rike. De produserer hundrevis av pornofilmer, men dette vil de ikke vedgå seg. Og generell nakenhet skal man heller ikke noe av.

Allikevel vil kysset bli vist på CBS ved flere anledninger i løpet av de timene sendingen pågår.

Nerden ser ut som en yngre utgave av NRK P3s Steinar Sagen, farlig lik faktisk, men den heldige er Jesse Heinmann. Bar Refaeli skal ha skrytt av Jesses kysse kunnskaper etter utallige tagninger til denne verdenskjente reklamen

– Skulle du finne interesse for å se kysset, eller kanskje den merkelige sporten, amerikansk fotball, så begynner sendingen for finalen kl 22:30 på Viasat 4 natt til 4. februar, og varer helt til den lyse morgen.

Beyoncé, sammen med Destiny’s Child og rapperen Jay-Z skal også være pauseinnslag, men dette er på selve stadion. Prisen for et 30 sekunders reklameinnslag under Super Bowl koster 4 millioner dollar, nærmere 22 millioner kroner.

Fullstendig galskap, kyss eller ikke. Kysset er fortsatt å se på videonettstedet YouTube.

Kilde: NRK.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Legenden Paul Gascoigne, tragedien Paul Gascoigne

Fotballspilleren og mennesket Paul "Gazza" Gascoigne (45), en av verdens beste i sin tid, nå på vei utenfor stupet. Hektet...

Lukk