Barcelona har vært det eneste fotball laget i verden som ikke har hatt betalt sponsor på sin draktfront. Nå er dette heders-symbolet fjernet. Tidligere hadde mesterlaget logoen til FNs hjelpeorganisasjon for barn, Unicef, på trøyen.

Pengene har all makt også innen reklamebransjen, og jeg så på Barcelona som folkeslag, som valgte å gi UNICEF den gratis reklamen til heder og ære for alle verdens barn. Men en avtale verdt mer enn en milliard kroner, er mye penger selv for verdens største fotballklubb.

Men det er et lys i mørket. UNICEF blir fortsatt med Barcelona, men nå på ryggen i en litt mindre logo reklame.

Den nye sponsoren, «Qatar Foundation» er et privat organisasjon som fokuserer på utdanning og vitenskapelig forskning.

– Pengene har nok ødelagt mye i fotballen, men slik er det med verdens mest populære idrett. Folk vil ha det, og er villig til å betale dyrt for å se internasjonal fotball. TV selskapene som vil sende de gjeveste kampene må ut med astronomiske summer for å få rettighetene til Champions League, Premier League, La Liga, Serie A og alle de andre store og viktige seriene og cupene.

Er det kjøpere til høy pris så blir det værende høye priser. Publikumstallene har aldri vært høyere på internasjonal fotball. Det betyr stor interesse, ergo høye priser.

Tippeligaen ligger fortsatt langt etter dessverre.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
VIDEO- Gliese 581d er navnet på en beboelig planet

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vSKAccC_mOQ[/youtube]   Problemet er at den er 300.000 lysår unna moder jord, ifølge verdens mest leste blogg http://www.huffingtonpost.com/ Planeten kan...

La barn være barn så lenge som mulig

La barn være barn så lenge som mulig. Jeg mener at barn bør få være barn så lenge de selv...

Lukk