Barcelona-stjerne til Premier League-klubb! Det er nok engang Wolves som stjeler de store overskriftene på overgangsmarkedet. Ikke før laget store stjerne, Diogo Jota har forlatt klubben til fordel for Liverpool, er en enda større stjerne på vei inn. Nélson Semedo (26) har spilt 122 kamper for Barcelona.

Wolves bruker 1 milliard

Hvordan er det mulig, tenker du kanskje? At Wolves kan får tak i slike spillere, blant de beste i verden. Årsaken er Nuno Espirito Santo og hans gode venn, Jorge Mendes. Agenten som har de fleste gode portugisiske spillerne som finnes i sin stall. Selvsagt er Nélson Semedo fra Portugal.

Lest? Wolves-stjerne til Liverpool for halvmilliard!

Semedo skal spille i Premier League – for Wolves, de neste fem årene. Overgangen er tangering av den nye rekorden etter at Fabio Silva ble solgt for, £35M. 18 åringen ble signert forrige uke, og var da tidenes dyreste spiller for Wolves. Nå bruker Fosun, de kinesiske eierne på ny, det samme beløpet. Nå er Wolves i ferd med å bruke over 1 milliard på spillere.

Forsvarsspilleren Semedo, som har vært endel av Barcelona de tre siste sesongene spiller altså både i forsvar, men også på midtbanen. Det er all grunn til å tro at portugiseren går inn på høyre vingback. Et sterkt signal på at Fosun er villig til å strekke seg så langt som Nuno Espirito Santo befaler. Wolves er i ferd med å bygge et meget sterkt lag for framtiden, til tross for salget av Diogo Jota – som kom som et sjokk på flere enn fansen.

Wolves og Portugal

Barcelona-stjerne til Premier League-klubb! Og det er nok engang Wolves som sjokkerer fotballverden. Husk at Wolves spilte på tredje nivå, League One, for bare seks sesonger siden. Nå er det gamle storlaget i ferd med å etablere seg i toppen av Premier League og i Europa forøvrig.

Kjøpet av Semedo er et hakk opp fra det vi er vant til hvilke spillere som er Wolves volum 4.0 under Nuno, blir meget spennende å se.

Liverpools Alex Oxlade-Chamberlain linkes også til Wolves, men det kan hende blir kun med ryktet, Det er kun The Mirror, som rapporter dette. Manageren, den populære Nuno, har selv sagt at forsterkningene ikke er over. Det kan bety at det skal inn både én og to spillere til – i tillegg til Nélson Semedo.

Wolves har fått kritikk for å støvsuge markedet for portugisere. Nå er også den tredje drakten for sesongen presentert. Nærmere Portugals farger, kommer man ikke. En drakt som ble utsolgt innen 24 timer etter lansering. Portugiserne på laget nå ti i tallet – elsker selvsagt denne drakten, på lik linje med fansen.

Barcelona-stjerne til Premier League-klubb!

Selger med stor fortjeneste

For den som er fort glad i spillere som gjør det bra på laget, bør slett ikke holde med Wolves. Her får det fort unna i svingene. Ikke før Wolves-fansen trykket Helder Costa, Barry Douglas og Ivan Cavaleiro til sin bryst, ble disse solgt fortløpende. Disse spillerne herjet for Nuno og Wolves i Championship, rykket opp og ble med det historiske spillere.

Venstre backen Barry Douglas fra Skottland ble solgt til Leeds, fansen fikk morgen-teen i vrangstrupen, men Nuno hadde Jonny Otto klar. En knallgod spanjol som senere har debutert for det spanske landslaget, kjøpt fra Atletico Madrid for £15M.

Barcelona-stjerne til Premier League-klubb! og ikke hvilken som helst klubb. Wolves styres med jernhånd av Jeff Shi, som er Fosuns mann på Molineux. Klubben har ingen gjeld, men villig til å bruke fryktelig mye penger på nye spillere.

Helder Costa gikk noe senere også til Ledds. Hans erstatter heter Adama Traore og har hatt en fantastisk utvikling under Nunos ledelse. Ivan Cavaleiro gikk til Fulham, inn kom The Mexican sensation, Raúl Jiménez, som allerede er en suksess. Alle disse spillerne som ble solgt, fikk Wolves store økonomiske fortjenester på.

Eller hva sier du om Diogo Jota, som kom for €14M. og ble solgt for £45M. inkludert ad-ons – tre år senere?

Kjøper ungt

Wolves er et lag du bør følge godt med på. Det er nemlig ikke umulig at laget fra Vest-Midlands kan hamle opp med flere av de antatt beste, allerede denne sesongen. Manchester City kommer på besøk allerede mandag 21. september.

i dette overgangsvinduet har Wolves signert fem spillere, om vi tar med Nélson Semedo, som den femte. Fabio Silva og Vítor ‘Vitinha’ Ferreira, begge fra Porto. Sistnevnte på lån med opsjon på kjøp. Ki-Jana Hoever fra Liverpool. Og venstrebacken, Fernando Marcal som spilte semifinale i Champions League for Lyon – ER kommet som erstatter for Otto som er langtidsskadet.

Wolves kjøper ungt, utvikler og får spillerne attraktive, selger med stor fortjeneste og kjøper enda bedre spillere. Slik vil Nuno fortsette å utvikle laget i jakten på store trofeer. Denne sesongen er det kun FA-Cup og Premier League. Wolves ble slått ut av ligacupen mot Stoke nylig.

Ingen Europacup betyr langt mindre kamper og mindre reising, som gir Nuno arbeidsro til å prikke inn mange seire etter hverandre.

Du bør følge ekstra med på Wolves denne sesongen.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Wolves-stjerne til Liverpool for halv milliard!

Wolves-stjerne til Liverpool for halv milliard! Fansen i Vest-Midlands byen en halv times biltur fra Birmingham er i sjokk. Til...

Lukk