Trioen Neymar, Messi og Suarez har denne sesongen satt en formidabel suksess i La Liga. Foreløpig, har den giftige duoen scoret ikke mindre 102 mål til sammen.

Messi har 49 nett-susere, Neymar har 32 mål, og utskjelte Suarez har pene 21 scoringer fra det spanske storlaget. Dette gjør Barcelona til favoritter til å ta hjem det gjeveste trofeet, Champions League tittelen.

Det er fire gode lag som skal gjøre opp om det viktige trofeet, men skal du sette feriepengene på et av de fire lagene, kan det være en klok avgjørelse å sette noe på den dødelige trioen.

Tirsdag 5. mai møtes Juventus- Real Madrid i den første semifinalen, uka etter går returoppgjøret i Spania.

281DD75B00000578-3060793-Luis_Suarez_Neymar_Jnr_and_Lionel_Messi_pose_for_a_picture_in_th-a-28_1430309787371

Onsdag. 6. mai møtes Barcelona- Bayern München i den andre semifinalen, uka etter går returoppgjøret i München, da spørs det om ikke kampen i realitetene er over. Det spørs hvor mange mål Messi, Suarez og Neymar har klart å sette inn.

Det hjelper neppe for det suverene tyske laget at Lewandowski og Robben er ute med skade.

Bayern München har dog vunnet de tre siste oppgjørene mot Barca, i nettopp Champions League sammenheng. med blant annet 3-0 seier i semifinalen fra sesongen 2012/13. Det resultatet skal hevnes denne onsdagen, det kan bli stygt for Bayern München.

– Skal det bli en drømmefinale av de helt sjeldne er det mange som ønsker seg et hel spanske oppgjør, men for oss andre er det langt mer vidunderlig å få se de ekte heltene i Juventus – med legender som Buffon og magikeren Andrea Pirlo i Champions League-finalen.

Om du går rundt og tror du skal få se Martin Ødegaard i Semi-eller en eventuell finale, vil du bli skuffet. Sannsynligvis er han ikke engang i  troppen til disse kampene, men hans tid vil komme – mange glemmer at han fortsatt bare er en guttunge.

Sett pengene dine på Barcelona!

Finalen har vært utsolgt i lang tid og spilles 6. juni i Berlin.

 

Vargas

 

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Manny Pacquiao vs Floyd Mayweather – Tidenes mest innbringende boksekamp!

https://www.youtube.com/watch?v=CE10qoesgf0 Som de fleste vet. Er det endelig lovlig med proffboksing i Norge, men det vil ikke bli noen kamp...

Lukk