Batman er endelig ut og flyr igjen, og det er gode nyheter for alle som liker den type eventyr. Dette er en film det knyttes enorme forventninger til, og den får utelukkende positive kommentarer fra media. 

– Nå gjenstår det å se om også du blir fornøyd.

Dette er altså oppfølgeren til suksessfilmen «The Dark Knight» som spilte inn mer enn en milliard dollar over hele verden. Heath Ledger hadde rollen som The Joker, og for sin rolletolkning fikk han Oscar etter sin død.

– Handlingen rundt Batman filmene er selvsagt som det alltid er i genren eventyr. De gode mot de onde, der veldig ofte de gode vinner. Men større utfordringer enn i “Dark Knight Rises” har flaggermus mannen neppe hatt.

Vi ser Anne Hathaway som Selina Kyle, Christian Bale i rollen som Batman og Bruce Wayne.  Regissør er Christopher Nolan,  Tom Hardy spiller sin rolle som kjeltringen “Bane” på en glitrende måte i følge amerikanske filmanmeldere.

Andre kjente og sterke film- navn som også er med i denne Batman filmen er Gary Oldman, Liam Neeson og Morgan Freeman. Produsenter er Charles Roven og Emma Thomas.

– Dette er den tredje og avsluttende filmen i regissør Nolans Batman-trilogi. Som seg hør og bør i en avsluttende film, her er det ikke spart på noe. Action, spenning, eksplosjoner, i spedd nerven mellom Batman og “Bane”.

Skal du bare se en film i år så bør det kanskje være denne.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=g8evyE9TuYk[/youtube]

Handlingen er selvsagt lagt til mystiske og alltid mørke Gotham City.

Det er verdt å nevne at filmen er satt opp med 15 års aldersgrense pga store mengder brutale voldshandlinger og drap.

Premiere i Norge er 25. juli 2012

Vargas

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/article15122408.ab

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Vadim Demidov er klar for Solbakken og Wolves

Stadig fler medier skriver om denne saken nå, samme dag som Wolves og Ståle Solbakken  tar med seg sine spillere...

Lukk