Menn møtte smågutter i den siste og av to avgjørende kamper i kvartfinalene i den gjeveste Europa-cupen. Barcelona vant med 3-1 borte mot PSG i Paris i den første kampen.

I Spania ble det en ny lekestue der Neymar satte inn to mål før pause, men som også ble sluttresultatet – 5-1 sammenlagt.

Bayern München måtte stille med et noe svakere lag enn normalt i første kamp mot Porto, og fikk dermed bank med 3-1. Til pause stod det like gått 5-0 til tyskerne, og kampen om avansement var allerede avgjort – til slutt stod det 6-1 og 7-4 sammenlagt. Noe som gjør Bayern München til en av de største favorittene.


Bayern München mot Real Madrid og Juventus mot Barcelona f.eks, hadde vært deilige semifinaler. Uansett hvem møter hvem- det blir severdige fotballkamper, åkke som!

2015_UCL_Final_Visual_Identity

Nå kan det være duket for flere gigantoppgjør i semifinalene i Champions League, skjønt er man kommet så langt i den største og viktigste klubbturneringen, kan man med rette kalle laget sitt for giganter.

Juventus møter Monaco på bortebane i den tredje kvartfinalen som spilles onsdag 22. april, i det første oppgjøret vant Juve 1-0 hjemme. En langt mer åpen kamp enn de to førstnevnte.

– I den siste og fjerde kvartfinalen endte det 0-0 i det hel-spanske oppgjøret mellom Madrids to giganter. Siste og avgjørende kamp går på mektige Santiago Bernabéu stadion, hvor Ronaldo og Co nesten aldri taper en eneste fotballkamp, det gjør de neppe denne gang heller.

Skal vi driste oss til et tips, må det bli favorittene som får tipset til avansement til semifinalene, fordi det er en viss forskjell på de aller beste og de nest beste. Juventus og Real Madrid blir med Bayern München og Barcelona til semifinalene. Hvem som møter hvem her, blir avgjort ved trekning. fredag 24. april.

Finalen spilles på Olympiastadion i Berlin, lørdag 6.juni, billetter til denne finalen har allerede vært utsolgt i lengre tid.

Har du valgt din favoritt til å vinne årets Champions League trofé?

 

Vargas

 

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Strekkmerker? Den nye trenden sier du bør vise de stolt fram!

Strekkmerker? Den nye trenden sier du bør vise de stolt fram! Under hashtagen #LoveYourLines, har stadig flere kvinner vist stolt...

Lukk