BDSM light å tre seg nedpå girspaken eller sprute på nylon strømpene?Mange norske kvinner og menn liker å eksperimentere når det kommer til sex.

Higen etter spenning, adrenalin- og endorfinrushet i SM-sex, eller det ellers man måtte tenne på er årsaken til at mange går langt for å finne sin fetisj. 

Noen trenger ingen spesielle behov, og har bra sex med partneren sin den ene gangen det skjer i uka, måneden eller året.

Andre er villig til å prøve det meste for å strekke grenser, kjenne på spenningen rundt det som skal skje, det ukjente og uprøvde.

Inntil i fjor stod BDSM oppført i det norske sykdoms- og diagnoseregisteret. Du ble altså ansett som syk hvis du drev med BDSM, noe som ikke lengre er tilfellet. Flere anser nå BDSM som mer en seksuell preferanse og en del av enkelte menneskers identitet.

– Det sies at mellom 10 og 15% av befolkningen har fantasier og interesser som kan beskrive som sadomasochistiske, og det finnes offisielle BDSM-grupper i mer enn 75 land. I Norge finner vi rundt 14 BDSM-foreninger over hele landet, i tillegg til den nasjonale gruppen “Smil Norge” og “UngBDSM”.

BDSM er nok ukjent for mange, og kan ofte misforstås.

BDSM. Et liten forkortelse som har klare assosiasjoner til seg. Lakk, plast, pisker og smerte. Skitne og skumle miljøer med folk som ikke er helt normale. Det viser seg at både den første og andre antagelsen kan være feil.

Man må føle seg trygg hvis man skal eksperimentere med BDSM. Den tilliten man trenger er kanskje vanskelig å ha, for den må bygges over tid.

BDSM light å tre seg nedpå girspaken eller sprute på nylon strømpene?

De tre delene i symbolet står for de tre delene av BDSM – B&D, D&S og S&M. De står også for de tre prinsippene i uttrykket sikker, sunn, samtykkende. Og dessuten de tre “rollene” i sadomasochismen – “topp” (dominant/sadist), “bunn” (underdanig/masochist) og switch.

Wikipedia
BDSM light å tre seg nedpå girspaken eller sprute på nylon strømpene?

– Det hele handler om erotisk og samtykkende rolle-lek rundt makt og smerte, for å oppnå en helt spesiell seksuell opplevelse. Under BDSM leker man også med kraftige følelser som for eksempel ydmykelse og frustrasjon.

Som overskriften tilsier  en utgave av BDSM kan være så mangt. Bare det å finne ut hva man tenner på sammen med en partner kan være en type BDSM.

– At man skal være under-danning  at man skal sprenge grenser og kanskje gjøre noe man aldri før har tørt å tenke på, kan være det som gjør at dere begge oppnår en seksuell tilfredshet dere ikke trodde var mulig.

Noen tenner på å gå i bleie, andre synes nylonstrømper o.l er helt fantastisk pirrende.

Noe er som kjent mer vanlig enn andre ting. Man skal være ærlig med seg selv og sine mentale drifter og leve ut sine våte fantasier. Bare på den måten kan man få prøvd ut de fetisjer man bærer på og drømmer om.

– Du som tror at sex er sex tar feil. Sex kan være så veldig mye, og det handler om å gi og å ta. Jeg tør påstå at den som våger å ta skrittet fult ut og leve ut den fantasien som til stadighet dukker opp ved seksuelle tanker og handlinger. Har et langt bedre liv enn de som må slukke lyset for å ta på seg selv.

Elsk med den kroppen du har og lev ut dine drømmer. Er det ikke bedre å angre på det man fikk gjort enn å ha mange ønsker uprøvd? Eller finne ut hva man faktisk liker og like liker mht SEX?

Har du tilnærminger til BDSM?

Kilde: NRK.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Har du lest om Fred og Barnum? Nå kommer TV serien “Halvbroren”

En av Norges meste leste forfattere, Lars Saabye Christensen (59) har skrevet mange glimrende bøker, deriblant "Halvbroren". Historien om den...

Lukk