Du husker selvsagte de to merkelige og underholdende fyrene Beavis og Butt- Head som gikk sin seiersgang på norsk TV på midten av 90 tallet?

Visste du at i den originale amerikanske utgaven er det faktisk skaperen av serien, Mike Judge som har begge stemmene i serien?

Musikk kanalen MTV har vist mange hundre episoder av tegneserieheltene Beavis and Butt- Head, men måtte endre sendetiden til etter kl 2300 fordi det var så mange som tok etter deres mange merkelig, små farlige og sprøe påfunn.

Only in Amerika can cartoon characters kill people.

Den verdenskjente musikk kanalen måtte faktisk gå ut med en advarsel om at de populære fyrene ikke finnes på ordentlig, men at de er tegneseriefigurer laget av en fyr fra Texas.

Beavis og Butt- Head er slemme, ondskapsfulle, og sex-fikserte og stygge påstod MTV.

– Disse voldsomme påstandene måtte senere dementeres av kanalen og ble endret til at tegneseriefigurene Beavis ogButt- Head ikke eksisterer. Men vær på vakt, de kan fortsatt  få folk arrestert og skadet- om de gjør det samme som de populære fyrene på TV.

Dette kan åpenbart bare skje i USA. Nå er altså de to meget spesielle og eksentriske fyrene tilbake på nye eventyr, så det er bare å feste setebeltet og bli med på elleville opplevelser.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Ingen vet hvor Påskeharen hopper

Da skal egentlig Påsken senke seg over hus, hytter og campingvogn. Endelig noen få dagers ro og deilige turer på...

Video- Paradise Hotel krangel, sjalusi, og sex alt er som det skal på hotellet

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DQ-EKgdioJQ[/youtube] Som seg hør og bør. Det er intriger i fleng i årets sesong av "Paradise Hotel", underholdning til almuen...

Lukk