En av de største profilene i engelsk fotball gjennom tidene, David Beckhams sønn Brooklyn har gått i sin berømte fars fotspor. Han har satset på fotballen og er en meget talentfull 15-åring. Både Davids tidligere klubb, Manchester United og Chelsea har forsøkt å få guttungens signatur, men forgjeves. 

Brooklyn Beckham har signer en et-års kontrakt med The Gunners, et klokt kjøp i følge britiske eksperter som kjenner til ungguttens kvaliteter.

Hvis 15-åringen fortsetter å imponere, vil han kunne få en langtidskontrakt med Arsenal allerede i sommer. David Beckham hadde en fantastisk karriere som ble avsluttet i Paris og PSG, men er utvilsomt mest kjent for å vinne trofeer med Sir Alex Ferguson og Manchester United gjennom flere sesonger.

Skulle hans eldste sønn bare få i nærheten en lik karriere som sin far, vil det bli hyggelig for Arsenal i årene som kommer.

 David og Brooklyn Beckham Foto:Flickr/ HotGossipItalia

Her hjemme linkes Norges juvel og fotball-yndling Martin Ødegaard til de aller fleste klubbene i Europa, deriblant Real Madrid og Ajax. Uten sammenligning forøvrig, er man 15 år og dermed ungdomskoleelev, må man være eksepsjonelt god for å være linket til de beste klubbene, naturligvis. Dessverre er det ingen ubetinget selvfølge at karrieren skal bli et eventyr av den grunn.

Det finnes utallige eksempler på unge talenter som har endt opp som kun det.

Brooklyn Beckham har store sko å fylle, han blir utvilsomt sammenliknet med pappa David i alt han gjør, bare det alene kan være en tung byrde for en tenåring. Arsenal er ikke kjent for å bygge lag rundt egne unge talenter, tvert i mot, det har vært en tradisjon for London-klubben å kjøpe franske spillere som har gått rett inn på laget for å gjøre en forskjell. 

Om Arsene Wenger, Arsenals manager har endret på den strategien er vel heller tvilsomt, derfor vil en utlånsavtale være mest gunstig for Beckham jr, for å få spille fotball på høyest mulig nivå.

– Brooklyn har prøvespilt for Manchester United og QPR uten at det endte i noen kontrakt, nå er det altså Arsenal som kan få glede av David og Victorias eldste sønns tjenester. Brooklyns lillebror Romeo (12) har allerede spilt for Arsenals under 13 års lag i et år. Han er stor fan av Arsenal og synes det er stor stas å få storebror i klubben, i følge den britiske tabloidavisen Dailystar.

Neste nivå for begge Beckham-brødrene er å markere seg positivt på det engelske landslagets aldersbestemte lag. Også her har de store sko å fylle etter pappa David.

 

Kilde DailyStar.co.uk

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
The Voice-deltageren som sjokkerer verden!

https://www.youtube.com/watch?v=L-QdjnA2vtI#t=94 Dette vil du ikke høre fra andre enn Karise Eden! Snart starter den tredje sesongen av denne musikk-konkurransen der...

Lukk