Mange begivenheter samlet på et sted. Sverige vinner i hockey, FFK taper igjen, Beyonce viser tvilling-magen. Juventus vinner serie A for sjette året på rad, Arsenal må spille Europa Cup (får ikke være med i Champions League) og John Terry gråter med Gro Hammerseng, fordi de ikke skal spille ball mer.

Og president, The Donald, leker med sjeikene i ørkenen.

En helg, en begivenhetsrik periode i mai, for alle oss som ikke har noe større og mer meningsfylt liv, enn å følge med på nyhet- og sportsbilde fra media, og skriver om det i ettertid.

Vi bloggere som våger å skrive om det du ikke tør å snakke om i morgen, og det du så gjerne ønsker å snakke om i morgen – har det jævlig travelt for tiden. Først må vi stå på pinne for alle som elsker å være dyne-løftere,  som leter etter snusk hos venner og naboer.

Sladder, baksnakking og dele inntrykk med hverandre fra kjendis-verden, eller luske i buskene for å få med seg noe slarv. Du innrømmer lett at du er nysgjerrig på hva som skjer bak lukkede gardiner, ikke sant?

Som om ikke vi tilbyr deg nok allerede, er vi også Norges største Adele-fan blogg, og vi gir deg nyheter fra den delen av verden, om musikk, om kjendiser og om hva du liker å se på TV.

Adele er verdens mestselgende artist, hun er også den rikeste kvinnelige artist i verden, under 30 år, og har vunnet alle de største prisene en artist kan få. Inklusiv en Oscar.

Gjennom en lat sommer for deg og dere – våre kjære lesere, vil vi ha det svært travelt med å følge med på alt som skjer der ute. Verden er hektisk og usikker, opprustning, i stedet for nedrustning kan bli farlig.

Mange begivenheter samlet på et sted.

Siden Vargas12.com skriver om alt mellom himmel og jord, vil vi følge med i nyhetsbildet. Det er stortingsvalg til høsten, da bør ikke politikerne drite seg ut mer enn nødvendig. Vi lover å dele det – om vi vinner noe snadder verdt å dele. I mellomtiden vil vi følge godt med på hva som skjer i England – ‘silly-season’ kan være spennende nok.

Det er den perioden spillerne har spillefri, fram til seriestart i august.

Noen blogger om mote, sko, hår, sminke interiør og om seg selv. vargas12.com er bloggen som skriver for andre. Om sex og samliv, forelskelse død og fordervelse. Fotball, økonomi, politikk, gambling, mobbing og selvmord, er andre temaer vi liker å dele med dere.

Vi har skrevet mer enn 6000 innlegg siden starten i 2010, noen på kommando og ordre fra våre gode kunder, men de fleste har vi skrevet til deg, for din interesse. Nå er vi i ferd med å skrive oss inn i historien, med de neste 6000 blogginnlegg – til enda flere lesere. Både kvinner og menn.

Alt du behøver å gjøre for å holde deg oppdatert, er å følge oss på Facebook, for å få alle viktige begivenheter, samlet på et sted. Er ikke det flott? Har du spørsmål – skyt fra hofta. Vi svarer kanskje på alt …

Vi skriver for dere!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Aldersforskjellen – fortsatt tabu?

Aldersforskjellen - fortsatt tabu? Hvor gammel kan en mann være i et forhold med sin kvinne, uten at det blir...

Lukk