Begjær behøver ikke være kjønnsbestemt.

Kvinner og menn kan kjenne på tenning som ikke angår dere faktiske legning, men kun deres seksualitet. Ikke alle tør å kjenne etter, fordi det er nytt og fremendt, til og med forbudt i eget hode. En følelse du egentlig ikke har gjort deg nok kjent med og som går på helsa løs. Er det egentlig viktig? For de fleste menn er det viktig, å framstå som alt annet enn homo. 

Lest? Sondre Justad står fram som bifil!

Fantasier settes i sving, plutselig sitter du der med pikken i hånda og onanerer etter filmer du aldri før trodde ville tenne deg. Du ser pikker i bevegelse, måler og sammenligner, fantaserer og spruter, smaker og drømmer.

En fremmed pikk, er for mange menn både skummel og privat, men brått er det pikken du tenner på, andre menns pikk. Pikk er pikk, tenkte du kanskje før, men det var før. Nå ser du på dette organet som noe helt nytt og fristenden, de glatte ballene og det svulmende svamplegemet som kan brukes til så mangt – selve kilden til framtidig liv. Du digger det.

Det er vanligere enn du tror. «Dickpics». Menn fotograferer kjønnet sitt med mobilen – helst i erigert tilstand – og sender bildet til kvinner de knapt kjenner.

NRK.no

Begjær behøver ikke være kjønnsbestemt ...
Passion sitter i hodet først Foto: Pixabay

Menn som ikke tør å kjenne etter, menn som er heterofile, menn som egentlig blir kåte av andre menns pikk, finnes i tusenvis, også her til lands. Men det er tabubelagt og fortsatt forbundet med skam. Ikke å være homo kanskje, men å være hetero og tåle å se en pikk uten å få ereksjon.

Begjær behøver slett ikke være kjønnsbestemt, kvinner kan tenne på kvinner, menn på menn, så sant det er personen man faller for, framfor kjønnet.

Mange menn tenner på damer, men også det mannlige kjønnsorgan samtidig, fordi de sammenligner seg selv og sin kuk med andres. Har lyst til å kjenne, smake og føle, men brenner inne med tanken, men tør sjeldent innrømme det. Ikke engang for seg selv.

For noen blir det rett og slett for mye av det gode.

Kvinner for eksempel. Ikke alle, men mange, mottar med jevne mellomrom ‘dickpics’, bilder av erigerte peniser i alle fasonger og størrelser. Sendt fra menn som elsker å vise stolt fram lemmet sitt. De fleste kvinner synes det er ubehagelig og nedverdigende å motta fremmede bilder av erigerte peniser i tide og utide. Andre synes det er både spennende og opphissende – om vi skal tro på innholdet i boken “Menn viser fram pikken sin” skrevet av Caroline Hainer.

Lest? Gift, men tenner på kvinner …

Aldri før har det vært enklere for menn å sende bilder av lemmet sitt ut i cyberspace, og aldri tidligere har det vært enklere for kvinner å motta, enten med glede eller fortvilelse, bilder av fremmedes menn pikker, ofte erigert og svulmende.

Om kvinner gjør det samme? Ja, de gjør det, og noen av de tenner på å sende bilder av fitta si til kjæresten, eller fremmede også. Men dette skjer i langt mindre omfang, enn motsatt. Usikker av hvilken grunn, kan man gjette seg til at det er forbundet med en viss risiko, og det å bli fersket for noe slikt, presser nok tyngre til brystet hos kvinnene enn hos menn.

Kjønnsbestemt begjær er i ferd med å gå ut på dato.

Våre barnebarn og deres barn, vil neppe være så opptatt av å forelske seg i ‘riktig’ kjønn, men heller lete etter den rette personen uavhengig om det er kvinne eller mann. Dette er ikke nytt, men stadig mer utbredt også i Norge.

En ting er å forelske seg i en av samme kjønn, andre holder seg kun til å kjenne på begjæret i møte med nye spennende mennesker, og legger følelsene igjen hjemme. Det kan være en farlig hobby, fordi man aldri kan vite hvor dypt begjæret stikker.

Om du tenker etter og lar skam og fordommer ligge til side, kan det hende det er slik for deg også. Begjæret og skamløse fantasier fra begge kjønn, er kommer for å bli, men det er nok også fenomenet, ‘dickpics’.

Kilde: NRK.no

Vargas

Pin It on Pinterest

vargas12.com