Begynner du å bli tynn i hyssingen? Ikke sant det kan gå på selvtilliten løs å miste håret? Vi snakker om egne erfaringer, dessverre. Det er nemlig ganske vanlig å bli tynn i luggen når årene har satt sine spor. Det gjelder både kvinner og menn, men flest menn. Det å få måne, altså at håret forsvinner midt i krona på toppen av hode – er nådeløst.

Kvinner med et stort mammahjertet kan klare å si at det er både maskulint å sexy å være skallet. Dem om det. Det er vel ikke mer sexy å miste håret enn drit fulle, godt voksne kvinner. Det er som kjent verken sexy eller sjarmerende.

Du som er så smart å lese denne bloggen, vet at vi ofte kommer med gode råd, så også denne gangen. Begynner du å bli tynn i hyssingen – Er du fortvilet over situasjon, der selvtilliten allerede har slått sprekker over tid, jo tynnere luggen blir? Da bør du absolutt lese videre.

Endelig håp

Det er nemlig et håp for oss som har levd en stund, men som mister gradvis håret, eller får det til å se ut som vi har levd et langt og hardt liv. Nå kan du få hjelp til å skjule skavankene, dekke over den blanke issen eller faktisk få helt nytt hår som ser flott og naturlig ut. Les mer om hårtransplantasjon her.

Noe av det mange menn, men også kvinner ser på hos en potensiell partner, er nemlig frisyren. Mangler man hår er jo frisyren deretter. Fraværende. Dermed kan man måle selvtilliten hos mange med riktig frisyre, tykkelsen eller strukturen på håret. Slik har det vært i årevis, men nå er det endelig håp for alle med for lite hår.

Det legges jo merke til når en flott ung mann på nitten år, kommer med hentesveis og manglende selvtillit. Heldigvis er det endelig håp for å gjøre noe med dette. Så langt har alle disse med litt for lite hår – opplevd dette som et problem. Det problemet finnes det nå en løsning for.

Begynner du å bli tynn i hyssingen?

Selvtillit kommer innenfra

Selvtilliten kommer som kjent innenfra. Fordi det er hvordan man føler seg blant andre som er avgjørende for hvordan man har det. Det være seg blant venner, på jobben, på skolen eller hjemme. De fleste liker å se bra ut sammen med andre, enten man er søkende etter en potensiell kjæreste eller har vært gift i årevis.

Man vil se bra ut uten å måtte sprenge banken eller bruke opp alle sparepengene på fiksfakserier som ikke virker. Nå er det faktisk håp for alle med en hårtap-utfordring. Fordi det ikke er magiske formler, med vanskelige ord man ikke kan uttale – som er svaret.

Men kirurgiske inngrep som å fjerne hår fra ett sted på kroppen til det stedet man mangler hår. Sikkert, effektivt og utført av fagfolk. Tryggere blir det neppe. Begynner du å bli tynn i hyssingen vil du gjerne få hjelp av de som kan gjøre noe med det?

Vi kan være med på at menn med en passende rund og eggeformet isse, kan se hot ut, med et passende tredagers-skjegg i tillegg. Men har man en skjeggvekst som en middels fjortis, må man vente i ukevis på det skjegget. Da er jo poenget borte.

Ikke ta håret forgitt

Kvinner med strie buster uten noen form for fall, betaler i dyrt for permanent, krøller eller noen bølger i håret. De som er så heldig eller uheldig, alt etter hvem man spør, og er født med noe struktur i håret – betaler for det motsatte. Eller kjøper seg rettetang og annet dyrt utstyr, for å berge stumpene.

Man skal ikke ta håret for gitt, men faktisk sette pris på det lille man har. Er det tomt på toppen så finnes det faktisk råd. Strip/FUT og FUE-metodene er en ny teknologier, som brukes med suksess. Det er jo en viss forskjell på folk, også når det kommer til hår. Noen trenger en større transplantasjon, andre behøver kun å justere hårlinjen. Alt dette utføres slik du forventer å få det.

Man skal ikke ta håret forgitt, men tenk deg nå litt om. Siden det finnes svært gode alternativer for å få endret på en skavank som plager deg – er det vel ikke så mye mer å tenke på, men bare få det gjort? Først som sist. Begynner du å bli tynn i hyssingen og det plager deg, vet du nå at det finnes hjelp å få.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Matprisene stiger voldsomt i Norge!

Matprisene stiger voldsomt i Norge! Årsaken er at kjedene kun konkurrerer innbyrdes og unngår grensehandelen så lenge svært få kan...

Lukk