Ventetiden er endelig over for mange millioner “Beliebers” som har ventet mer enn et år på dette albumet. Forventningene er skyhøye og flere aviser har allerede kastet terningen for Justin Biebers tredje album.

– De fleste gir 4 for et produkt som kan bli blant de mest solgte gjennom tidene. De 16 låtene er varierte, typiske soul og pop-fengende. Flere av kritikerne slakter de roligste låtene, og det er låt nr 1 “All Around The World ft. Ludacris” som får best omtale.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GZMKyGHSGso[/youtube]

 – Som kjent spiller det svært lite hva kritikerne, eller anmelderne mener. Dette albumet, “Believe” kommer til å bli solgt i enorme antall i lang tid, og det er ikke overraskende om den skal komme opp i antall med de mest solgte i historien.

King of pop, Michael Jackson sitt mesterverk “Thriller” er solgt i eventyrlige 110 millioner eksemplarer. Mulig ikke Bieber med “Believe” når slike tall, men det vil komme høyt opp på alle lister.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WaDsHyCwUnM[/youtube]

– De norske “Beliebers” kan glede seg over 16 låter med Justin Biebers signatur. Det er helt sikkert nok for fansen. 19. juni vil svært mange jenter rase inn til nærmeste kjøpesenter for å skaffe seg årets viktigste plate.

Justin Bieber er kommet for å bli. Mangementet og folkene rundt popstjernen vet hva de holder på med, og det meste på albumet “Believe” er planlagt til den minste detalj.

Neste år vil du som “Belieber” kunne få se verdens-idolet på konsert i Norge eller Sverige. På www.vargas12.com vil du finne all info så snart det er mulig og publisere denne.

I mellomtiden kan du kose deg med et album alle jenter mellom 10 og 17 år kommer til å kjøpe.

Vargas

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article14996959.ab

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Blondibellas rumpe gir overskrifter i både Sverige og Norge

Sveriges bloggdronning viste seg fram i all sin prakt som coverbildet i sitt eget nye magasin "Egoboost". Det skulle ikke...

Lukk