Besøke Gøteborg? Sjekk risikoen! Ingen flere større byer enn Gøteborg og Malmø har mer kriminalitet og drap i Skandinavia. De to svenske byene har i mange måneder slitt med et høyt antall bilbranner, drap, overfall på uskyldige og gjengopprør. 

Skal du besøke en av disse byene før jul, for shopping, kos og velvære, ha i bakhodet at det er tre ganger flere drap i Gøteborg, enn Oslo. Du skal ikke la de kriminelle skremme deg vekk til å ikke få leve ditt liv, men du bør og skal ta visse forhåndsregler når du velger reisemål.

Hvorfor akkurat disse to byene sliter med en rekke forskjellige kriminelle strukturer, vet de ikke selv en gang.

Tribunebråk, vold, drap, og omfattende rasisme-problematikk er dagligdags i de to nevnte byene. Svensk politi er maktesløse, og mye tyder på at det er organiserte grupperinger som står bak mye, om ikke all kriminalitet.

Besøke Gøteborg? Sjekk risikoen!
Besøke Gøteborg? Sjekk risikoen!

Besøke Gøteborg? Sjekk risikoen!

Også terror-faren har økt med jevne mellomrom i begge disse byene. Se ikke bort fra at myndighetene har noenlunde kontroll, men det er utvilsomt grupperinger som mer enn gjerne går i fengsel for sine handlinger. Narkotika-smugling, trafficking og ulovlig innvandring er et større problem i Sverige enn i Norge.

Eller er kanskje det økende antall drap, et tydelig signal om at myndighetene ikke gjør nok?

Lest? Jævla Balder!

Gøteborg, skal ifølge eksperter, være den byen i Vest-Europa, som rekrutterer flest fremmedkrigere, per innbygger, til Syria, Afghanistan og Irak. Gøteborg, som er et yndet reisemål for hundrevis av nordmenn, hver eneste helg året i gjennom, og spesielt i desember – har også en økt grad av skyteepisoder.

På tre år, har mer enn 270 episoder blitt registrert, der skytevåpen har vært i bruk.

Da velger reiseglade og ressurssterke og fredfulle nordmenn og andre svenske turister – heller andre reisemål. Kanskje ikke i år, eller neste år, men fortsetter den voldsomme tendensen med vold og drap, går det til slutt ut over næringslivet, hotellene og turistattraksjonene.

I Gøteborg by er det mer enn 100 hoteller, her jobber det til sammen tusenvis av mennesker. Tar man med alle spisestedene, kjøpesentrene og forretningene, vil det være en katastrofe for den flotte byen. Om den voksende og brutale kriminaliteten for eskalere ytterligere.

Europa og verden er i evig endring. Men det er visse endringer man skal være på vakt for. Det er organisert kriminalitet som ikke blir håndtert. Og det politikere og et tafatt politi som ikke ser ut til å gjøre jobben sin på vegne av den enkelte nasjon. Det siste, faktisk langt verre enn det først.

Hvorfor ikke reise til Liseberg på førjuls-show og kose deg med venner og familie, bruk hotellene, restaurantene og sentrum av Gøteborg. Om du er bevisst at du er trygg da.

I visshet om at det er stor sjanse for at det går bra og at det blir et særdeles hyggelig opphold. Men legg på minne at det er også i denne byen liv blir tatt, langt oftere i andre nordiske byer.

Svenske politikere sover i timen. Nå er tiden inne til å ta grep. Før det er for sent!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Julegaven han kjøper til henne for å glede seg selv

De fleste menn er stolte av sine kjærester og liker å se henne i sexy undertøy, så ofte som mulig....

Lukk