Bi-nysgjerrig? Mer naturlig enn du tror! Å ha en legning er like selvfølgelig som å puste, men det er ikke like klart hvilken legning man har og denne kan endres gjennom livet.

Å være nysgjerrig er også en naturlig egenskap hos oss mennesker. Sex er en viktig endel av livet fra vi er ganske ung.

Derfor er nettopp også legningen, vår interesse og tenning endel av vår identitet. Det et unødvendig å si at denne selvsagt er viktig for oss. Å være nysgjerrig kan gi oss svar på ting vi lurer på.

Når det kommer til hva vi tenner på er de fleste klar over sin legning og man er lesbisk, homofil eller bifil. Eller kanskje fri-seksuell der kjønn har mindre betydning over hvem man faller for.

For å finne svar på spørsmål man sitter inne med, må man prøve ut ny ting. Da kan det være smart å legge legningen til side, bare for å tilfredsstille de fleste spørsmål som ligger og lurer for egen del.

Kanskje var det ikke som forventet å kline med en jente du har sett på en stund, men ikke før nå endelig har tørt å forføre?

Bi-nysgjerrig? Mer naturlig enn du tror!
Foto: Copyright Jim Dokken

Bi-nysgjerrig? Mer naturlig enn du tror!

– Eller var det kanskje ikke like kult å prøve manne-sex som du har fantasert om så lenge? Mange heterofile fantaserer om å ser for seg selv i ulike settinger med en annen av samme kjønn.

Det er veldig naturlig, spesielt når man ung og har mange tanker i hode rundt et svært tema som sex jo er.

– Man skal ikke gå lenger enn til sin egen fantasi for å forstå at det ikke er lett å gjøre lyst til virkelighet. Bare det å ta kontakt- enten som singel, par eller bak sin partners rygg- der man søker sex med en av samme kjønn.

Det forblir med drømmen, fantasien og nysgjerrighet for de aller fleste.

De unge, generasjon «ME», har en langt lavere grense når det kommer til tema sex. Og de gjør det mer enn gjerne med noen fra samme kjønn.

Noen har «fucking good friends», knulle-kompiser som de møter for felles nytelse, uten kjærlighet eller andre følelser enn det sexen gir dem.

Uansett er det nok mer akseptert og mer vanlig at jenter står fram som litt bi-nysgjerrig enn det er for gutter og menn.

Dessverre er det forbundet med tabu og mange har fordommer mot homofile og bifile, åpenbart grunnet manglende respekt for andres følelser og for å ikke tolerere andre legninger enn sin egen.

Historisk sett, så var det faktisk svært så vanlig med sex mellom menn, gjerne en eldre og en yngre, for flere tusen år siden. Både i det gamle Rom, og hos grekerne var det mer naturlig med guttesex enn jentesex.

Men gradvis gjennom tiden har dette forandret seg, og på 1800-tallet var det kanskje det verste man kunne drive med. Å ha sex med en av samme kjønn, spesielt for menn.

– I 2014 flørter jenter med hverandre, spesielt på utesteder der andre kan se de, de kliner gjerne også med hverandre- ikke bare for å få oppmerksomhet, men også fordi de synes det er spennende og pirrende.

Menn i alle aldre har en sperre, ihvertfall i Norge, for å vise følelser til andre gutter eller menn.

Sex er kommet for å bli, heldigvis, du bør ikke la andre bestemme hva du skal føle for hvem, det er det bare du som skal bestemme.

Ved å gi uttrykk for hva du faktisk føler og for hvem- er du med på gjøre de bifile, lesbiske og homofile mer synlig i et samfunn det skal være plass til alle.

Uansett legning, uansett nysgjerrighet.

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Champions League- Malmö møter Juventus!

En av de viktigste begivenhetene i internasjonal klubbfotball er sluttspillgruppene i mesterligaen. Malmö og Åge Hareide gikk sensasjonelt videre etter...

Manchester United i krise- har brukt mer enn 2 milliarder!

Louis van Gaal er en manager med store ambisjoner og en fotballtrener som vet hva han vil. Nå kan det...

Lukk