I vår seksuelle verden er det ikke så viktig hvem man har sex med, bare man får muligheten til å nyte. Det er heller ikke så viktig om man kjenner vedkommende. 

Moderne norske kvinner og menn er langt mer frigjorte enn for bare noen ti-år siden. Norske menn tør å se på og til og med å ta på en annen manns penis uten å bli kalt homo.

Det er vel nesten det verste en mann kan bli kalt. Ihvertfall var det slik før. – Kvinner som har sex med kvinner er for de fleste spennende erotisk og akseptert. Mange har det også fordi de vet hva en kvinne vil ha. Norske moderne kvinner er også langt mer utro enn de har vært før. Mulig fordi de søker spenningen med nye relasjoner og ønsker å få oppmerksomhet på nytt.

Utroskap er neppe akseptert, men det skjer langt oftere enn før. For noen er det starten på slutten, for andre et krydder i hverdagen. Faktisk.

Prospect Park

Gretchen Ludwig via Compfight

Menn og kvinner som har sex med samme kjønn er lesbisk eller homoseksuell i manges øyne. Men det er selvsagt feil. Noen velger å være fri-seksuell og ha sex med en person av samme kjønn – kun for nytelsens skyld. Går det an? Selvsagt! Og det er faktisk fler enn du skulle tro som velger å leve i et fri-seksuelt forhold. Eller som singel.

Kåte norske kvinner vet hva de vil ha, og de fleste tar det. De vil ha begge deler når det passer dem. Kvinner får de på fest og på jente-tur, pikk får de når som helst hvor som helst. – Menn er enkle sjeler som ikke takker nei til et nummer hvis sjansen byr seg.

Det trenger ikke å være med en man kjenner heller. Kuse er kuse. Dessverre så er det ofte grobunn for konflikter i et forhold om det ikke er rom for utroskap. Sannsynligheten er stor for at begge allikevel er det i løpet av et forhold.

Tror du kåte kvinner tør tenke tanke; pikk er pikk?

Du klina med ei jente på en fest og det gav mersmak, du vil ha mer, men tør ikke pga snakket, ryktene du er jo heterofil  hvordan kan du tenne på damer da? Man kan det, selvsagt kan man det. Menn kan også tenne på andre menn uten å være homse. – Man tenner på sexen, fantasiene, kjønnet og det å utforske seg selv ved å strekke grensene. Sannsynligvis er antallet bifile som fortsatt er i skapet svært høyt også i Norge.

Den bifile aktiviteten foregår i privat regi eller i klubber der slikt er akseptert. Du kjenner sikkert mange homofile eller lesbiske, men ikke de som kjører dobbelfil. – Kvinner tenner på kvinner fordi de vet at menn begjærer de. Mange kvinner ønsker sex med andre kvinner fordi de ønsker å vise hva de kan, og for å få tilfredsstilt sitt eget begjær.

Bør kanskje ikke nevne at julebordsesongen gir rom for fri sex med den man måtte være fristet av.

 

Bruk kondom.

 

Vargas

Tags: bi nysgerrig, bi-seksuell, Fantasi, fri-seksuell, homofil, kåt, lesbisk, orgasme

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Spiller du på nett? Da bør du lese dette!

Det finnes et stort antall aktører på internett, som mer enn gjerne ser at du bruker nettopp deres nettportal, når...

25 gode julegavetips!

For det første, når jeg endelig har fått din oppmerksomhet, bør jeg selvsagt benytte anledning til å si at du...

Lukk