Telemarkavisa prøvde å narre «belibers» gjennom en dårlig aprilspøk der de påstod at tidligere toppsyklist Dag Erik Pedersen hadde fått til et arrangement.

Dette i lys av at så mange Bieber-fans slet med angst og depresjoner i mangel av å få sett superstjernen når han kommer til Norge om få dager.

– Aprilspøken ble ikke tatt nådig opp og konsertarrangør Atomic Soul forlangte saken fjernet da de mente at denne var smakløs og forkastelig. Det har de selvsagt helt rett i. Ungdommer med selvmordstanker skal man ta på alvor.

Problemet er bare det at hovedpersonen selv er i virkelig trøbbel.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dLdjmflxF74[/youtube]

En styrtrik trebarnsfar som er nabo av Justin i Calabasas i California har anmeldt superstjernen for å ha spyttet han i ansiktet. Politiet har allerede tatt ut tiltale i saken. Naboen var lei av grisekjøring i nabolaget der både Justin Bieber og hans kompis Lil Twist skal ha svidd gummi med dyre biler i lang tid.

Naboene sa klart i fra hva han mente om saken, og da skal Bieber ha blitt forbandet og sagt noe som ligner på «Pass dine egne saker, ellers dreper jeg deg», for deretter å ha spyttet naboen rett i ansiktet.

I følge magasinet TMZ har verdens største pop-idol slitt med temperamentet sitt i lengre tid. Han har fått fartsbøter, arrestert flere ganger for hasjrøyking og for slåssing. Det er ingen tvil om at den svært populære artisten som kommer til Norge for tre konserter i Telenor Arena ikke har det så lett om dagen.

Om politianmeldelsen får påvirkning for de nevnte konsertene vites ikke, men havner Justin i fengsel- vil det være en katastrofe for Atomic Soul og de 75000 Beilebers som har billetter til de tre konsertene.

Vargas12.com kommer raskt med mer rundt drama med Justin Bieber så snart vi vet mer.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Lavkarbo er ut- frodige kropper er in – spis deg sunn!

Når utstillingsdukkene til Åhlens i Sverige får de fleste overskriftene i media i både Norge og Sverige så må kropp...

Verdens mest sexy artist er også størst

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JF8BRvqGCNs[/youtube] Smellvakre Rihanna (25) fra Barbados er nå den ukronede pop-diva og er rangert som den mest inflytelsesrike pop-artist i...

Lukk